Agrafa – cea mai râvnită tipografie din București

În prezent brand cu mare rezonanță pe piața printurilor digitale, în trecut departament al unei agenții de publicitate, Agrafa Print a reușit de-a lungul celor peste 17 ani de existență să își contureze o notorietate crescută, dar și o reputație extrem de pozitivă în rândul celor cu care a colaborat, colaborează sau ar putea colabora pe viitor, fiind cunoscută acum ca cea mai bine clasată tipografie București.

Cărți de vizită plastifiate/laminate 50 x 90 mm (portrait)

Principalele atuuri care fac din acest brand un lider pe piață se conturează în jurul diversității, pe orice palier. Faptul că au fost mereu orientați către clienți, către ideile acestora, permițându-le să ia parte activ la întreg procesul creativ și nu numai, a dus la creionarea unor cadre de colaborare extrem de favorabile. Nu au impus limite nici în ceea ce privește modul de lucru, posibilități de imprimare, idei, dezvoltarea produselor și nici investiții.

Clienții noști, colaboratorii noștri

Fiecărui client îi este deschisă oportunitatea de a se implica direct în parcurgerea acestui proces pe care îl presupune crearea de produse personalizate. Altfel spus, aceștia sunt îndemnați în a realiza propria grafică  a produsului final,  a imaginii ce urmează a fi tipărite, sau a unor anumite detalii pe care le dorește cu strictețe prezent în produs. Astfel, acesta are control deplin asupra imaginii finale, și în plus, pot fi evidențiate anumite aspecte care, poate că, prin comunicarea verbală sa-ar fi pierdut sau nu ar fi fost surprinse la fel de bine. De asemenea, tot pentru a se putea ajunge la cea mai multă variantă, clientul are posibilitatea de a solicita o mostră gratuită. În acest fel, poate observa și comunica în timp util acele aspecte care nu sunt tocmai conforme cu ideea creionată inițial. În acest fel noi avem posibilitatea de a remedia aceste lucruri în timp util, fără a afecta întreaga comandă sau a prelungi timpul estimat de livrare. 

Prețuri promoționale pentru produse de top

În marea majoritate a cazurilor, prețul pe care un client îl plătește pentru un produs este extrem de redus. Acest aspect se menține chiar și în momentul în care la prețul standard al acestuia se adaugă și costurile de personalizare privind formatele, suporturile, metodele de imprimare și alte operațiuni suplimentare solicitate de client. Asigurăm cele mai mici costuri de pe piață în raport cu multitudinea de procese pe care le parcurgem în realizarea unor produse de calitate superioară. Tot în ideea de a contura cadrul unei colaborări eficiente, am creat și o multitudine de oferte care să aibă însemnătate la calcularea costului final; precum servicii de procesare grafică gratuite pentru prima comandă mai mare de 30 de Euro fără TVA, sau transport gratuit pentru orice comandă mai mare de 60 de Euro.

Leave a Reply