Eva Salon – salon tratamente corporale

Eva Salon este un salon în care se realizează și tratamente corporale și care are ca misiune ajutarea tuturor persoanelor să ajungă la cea mai bună variantă a lor, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. În acest sens, propunem o serie de tratamente, care în combinație cu un stil de viață sănătos, vor reuși să aibă rezultate excepționale, chiar și cu prima ședință. Printre acestea se numără:

Mezoterapia virtuala

Acest tip de tratament necesită ședințe repetate pentru a obține rezultate optime. Cu toatea cestea, beneficiile pe le presupune, dacă este realizat într-un cadru profesionist, ating cote uriașe atât pentru aspectul, cât și pentru sănătatea pielii. Are printre principalele rezultate reducerea vergeturilor, cicatricilor, celulitei și a aglomerărilor de grăsimi inestetice localizate pe gambe, coapse, fese, șolduri, abdomen sau brațe, în funcție de nevoi. Mai mult decât atât, elimină retenția de apă, ajutând astfel la remodelarea corporală, reducând și eliminând totodată acumulările de tensiune, ajutându-vă să vă aduceți corpul la o imagine ideală.

Cavitația sau liposucția virtuală

Cavitația este considerată, în prezent, cea mai eficientă metodă de combatere a celulitei și a depozitelor adipoase localizate. Eficacitatea constă tocmai în faptul că poate avea rezultate la fel de evidente și de aceeași amploare cu ale  liposucției chirurgicale. Procedeul se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvență care provoacă formarea de mici bule cavitaționale (de vapori și gaz) care rup membranele celulelor adipoase. Odată realizat acest proces, celula adipoasă se lichefiază și se dezintegrează, tot conținutul eliberat prin spargerea ei fiind absorbit de limfă, drenat prin sistemul limfatic și eliminat prin căile renale.

Dermocell 30

Este un procedeu care folosește o metodă non-invazivă și non-agresivă a aspirației continue a pielii pentru un efect rapid si de lungă durată. Acesta împiedică ulterior re-formarea celulitei proeminente, reduce vergeturile, remodelează corpul eliminând grăsimile și toxinele. Toate aceste rezultate fiind la capacitate maximă atât timp cât concomitent se ține o dietă corespunzătoare plus activitate fizică, cel puțin 30 de minute pe zi.

Împachetări la tunel

Acest procedeu se realizează în mai mulți pași. În primă fază se realizează o exfoliere, mai apoi fiind aplicat serul activ menit să sporească efectele pozitive ale tratamentului. Pe zonele solicitate se aplică inițial tratamentul principal, care presupune înfășurarea în film osmotic pentru a facilita transpirația. Ulterior clienta va fi invitată în tunelul cu infraroșii pentru 45 minute, la o temperatură între 40-75 grade. Se îndepărtează filmul, se curăță zonele,  în final aplicându-se o cremă anti-celulitică sau anti-vergeturi, rezultatele fiind vizibile imediat după.

Radiofrecvența tripolară

Încălzirea celulelor adipoase și dizolvarea acestora este un tratament extrem de eficient asupra țesutului adipos din profunzime, la care alte metode nu pot ajunge. Radiofrecvența este recomandată pentru tratarea oricărui tip de celulita, având rezultate chiar de la prima ședință.

Leave a Reply