Unde poti merge la amanet in capitala

Pentru cei carora le plac bijuteriile din argint trebuie sa stie ca acum acestea le pot aduce avantajul de a primi bani in schimbul lor prin posibilitatea de a amaneta argint in Bucuresti prin Amanet Prestige. Aceasta este o solutie rapida si eficienta de a obtine bani prin imprumuturile oferite de casa de amanet. In plus, imprumuturile pot varia, fiind posibile la aceasta casa de amanet si sume foarte mari, totul depinzand de gramajul si metalul din care sunt realizate bijuteriile pe care le ducem la amanet.

E bine de stiut ca la casa de amanet se accepta atat bijuterii noi, cat si bijuterii folosite, important este materialul din care acestea sunt realizate si calitatea acestuia. Altfel spus, bunurile pe care le porti de multe ori cu atata placere, iti pot genera acum sume de bani importante cu care iti poti rezolva o situatie financiara urgenta.

In plus, daca ai bijuterii care nu-ti mai plac sau pur si simplu nu mai doresti sa le porti, acum le poti vinde la casa de amanet argint Prestige din Bucuresti. Evaluarea bijuteriilor se va face de catre expertii casei de amanet care sunt bine pregatiti astfel incat sa ofere valoarea exacta a bijuteriilor.

Din dorinta de a multumi toti clientii, Amanet Prestige ofera rapiditate si corectitudine prin serviciile sale. Pentru clientii care apeleaza la varianta de amanet a bijuteriile din argint se va incheia un contract in care se va specifica perioada contractuala si suma care trebuie restituita la finalul contractului. Casa de amanet functioneaza pe cel mai simplu principiu, si anume, in schimbul unui bun se va oferi o suma de bani. Asta inseamna ca se va aproba pe loc orice suma de bani, bijuteriile pe care le ai si le vei lasa la schimb vor fi evaluate de expertii casei de amanet. Practic, niciun client nu va avea nimic de pierdut, totul fiind doar un schimb de bunuri pentru o anumita perioada.

In schimb, vanzarea unei bijuterii din argint intervine atunci cand un client isi exprima inca de la inceput optiunea de a vinde bunul.

Suma de bani oferita de Amanet Prestige atat pentru vanzarea cat si pentru amanetarea bijuteriilor din argint se face in functie de pretul pe gramul de argint.

Alte avantaje pe care le ofera Amanet Prestige in comparatie cu alte case de amanet sunt: amanare de 10 zile dupa scadenta contractului, cel mai bun comision de pe piata, rambursarea oricand se doreste, achitarea unui singur bun dintr-un contract, daca asta se doreste, prelungirea contractului oricand se doreste. Pe de alta parte, bunurile sunt pastrate in conditii de maxima siguranta pe perioada contractului.

Daca ai nevoie de toate acestea, viziteaza site-ul www.prestige-amanet.ro si vei beneficia de cea mai buna consultanta.

Leave a Reply