Pe cine te bazezi cand ai nevoie de repatrieri

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este un eveniment extrem de nefericit, care se poate intampla neprevazut si oriunde, atat in tara, cat si in afara tarii. De aceea, firma de servicii funerare In Memoriam te poate ajuta cu repatrierea decedatilor si cu servicii funerare complete executate cu maximum de profesionalism.

Unul dintre serviciile funerare este cel de repatriere decedati astfel incat firma sa fie cat mai aproape de toate nevoile familiilor indoliate. Ca acest sprijin sa fie posibil, specialistii de la In Memoriam depun eforturi constant si investesc timp astfel incat toate serviciile oferite sa fie executate prompt si profesional, iar procedura de repatriere a persoanelor decedate sa fie una simpla, rapida si la cele mai mici costuri.

Pentru a face posibila repatrierea persoanelor decedate, transportul se face cu autospeciale funerare pe cale terestra in cele mai bune conditii, eficient si prompt. Firma va comunica inca de la inceputul colaborarii toate aspectele care tin de acest eveniment nefericit, printre care, timpul de repatriere si modelul sicriului necesar pentru transportul international.

Transportul funerar nu se face la intamplare, ci doar in baza unui pasaport mortuar, al certificatului de deces, al certificatului constatator al decesului care trebuie sa fie eliberat de medicul familie sau de catre spital, al certificatului de imbalsamare si al autorizatiei pentru transport international pe care firma o detine.

Casa funerara In Memoriam dispune de toate avizele si autorizatiile ce sunt necesare in vederea intocmirii documentelor de repatriere. Toti clientii care au colaborat cu firma de servicii funerare au avut parte de servicii de maxima transparenta, cu personal care detine o vasta experienta in domeniu si care este pregatit profesional pentru a putea rezolva orice situatie.

Repatrierea cetatenilor romani poate fi un proces complicat care poate dura foarte mult. De aceea este indicat sa apelati la o firma de servicii funerare cu experienta ce dispune de transport autorizat international al persoanelor decedate si de personal calificat. Iar daca persoana decedata trebuie inmormantata in Craiova, ce alta alegere mai potrivita poate fi, decat casa funerara In Memoriam? Firma de servicii funerare detine o vasta experienta in repatrierea cetatenilor romani decedati in afara tarii astfel ca devine o alegere excelenta pentru orice client. Din momentul in care ati apelat la firma de servicii funerare, acestia se vor ocupa de toate demersurile necesare in astfel de situatii.

Din punct de vedere financiar, costul serviciului de repatriere decedati este unul accesibil, astfel incat fiecare transport funerar international sa fie realizat impecabil.

Apeland la In Memoriam veti avea siguranta ca persoana draga se va intoarce acasa in cele mai bune conditii, transportul funerar fiind dotat corespunzator si profesional.

Leave a Reply