Iata de unde provin angajatii de la firma mea

In fiecare an pleaca din ce in ce mai multe persoane din Romania, persoane ce fac parte din categoria celor active in cautarea unui loc de munca mai bine platit.

Cu ajutorul experientei acumulate de-a lungul anilor, agentia Personal-Calificat.ro reuseste sa ofere cea mai mare incredere pentru companiile aflate in cautare de forta de munca din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, iar candidatilor reuseste sa le ofere oportunitati de cariera mai bune.

Unul dintre domeniile pentru care sunt recrutati muncitori din vietnam este domeniul constructiilor, unde recrutarile de personal nu sunt tocmai cele mai simple, deoarece insasi industria constructiilor este una destul de complicata. In primul rand, fiecare companie isi doreste o echipa de angajati calificati, responsabili si seriosi, iar pe de alta parte, cele mai multe locuri de munca in domeniul constructiilor prezinta anumite riscuri. Din acest motiv, in calitate de firma de recrutare forta de munca din strainatate, avem convingerea ca angajatii ideali sunt cei care prezinta atitudinea potrivita la locul de munca.

Un alt domeniu pentru care se fac recrutari de catre Personal-Calificat.ro este domeniul ingrijirii persoanelor varstnice deoarece batranii necesita multa atentie in fiecare zi, ia propria copii nu au posibilitatea de a fi aproape de parintii lor asa cum si-ar dori. Tocmai din acest motiv a crescut considerabil cererea pentru recrutare forta de munca din Asia. Cei din tarile asiatice au foarte multa experienta cu batranii si indeplinesc cele mai importante calitati: rabdare, intelegere si atentie. Mai mult, dispun si de pregatire paramedicala certificata, astfel incat oricine poate avea increderea ca proprii parinti si bunici se afla pe maini bune.

Cu siguranta ca abilitatile angajatului sunt importante, insa si mai important este sa angajam personal care are atitudinea necesara la locul de munca. Atunci cand vorbim desprea atitudinea potrivita a angajatului, ne referim la faptul ca fiecare angajat trebuie sa se potriveasca culturii si cerintelor companiei, astfel incat sa poata contribui la succesul afacerii. In aceasta situatie, un candidat ideal este cel care are o atitudine pozitiva, care poate sa faca fata presiunii la locul de munca intr-un mod eficient, increzator si sa fie mereu dispus sa invete si sa isi doreasca sa se dezvolte si sa isi imbunatateasca abilitatile.

Personal-Calificat.ro este agentia de recrutare personal din Asia care ofera garantie pentru candidatii propusi spre angajare ca sunt persoanele potrivite la locul potrivit si care ofera consiliere pe parcursul intregului process de recrutare.

Pentru a putea oferi ceea ce toate companiile cauta pe piata muncii, respectam un proces disciplinat, care asigura compatibilitate intre companii si candidati. Consultantii agentiei vor da dovada de o intelegere a nevoilor si culturii companiei, precum si a specificului pozitiei de angajare, fara de care nu s-ar putea selecta persoanele potrivite. Cu alte cuvinte, Personal-Calificat.ro va face mai mult decat o citire a CV-urilor, va face cunostinta personal cu acei candidati care par sa raspunda tuturor cerintelor. Este foarte important sa intelegem abilitatile si experienta specifica tuturor candidatilor.

Numai dupa ce veti discuta cu unul dintre consultantii agentiei veti putea descoperi ce inseamna anii de experienta si profesionalism.

Leave a Reply