Events Garden by Nabucco vă prezintă un local de evenimente inedit în Ploiești

Sunteți printre persoanele care ar urma să aibă nunta anul acesta? Căutați o locație de nuntă în Ploiești? Events Garden poate fi o opțiune ideală pentru dumneavoastră, în cazul în care nu v-ați găsit deja o locație de nuntă în Ploiești. Cereți chiar astăzi oferta localului nostru și aflați totul despre multitudinea de beneficii și de facilități pe care o avem pentru dumneavoastră. Știm că atunci când vine vorba de alegerea localului pentru evenimentul din viață mult dorit, este important să se ia în calcul mai multe aspecte ce se dovedesc a fi definitorii pentru decizia finală pe care o veți lua.

Events Garden by Nabucco vine cu noutăți și vești bune

Sezonul de evenimente din anul 2022 vine cu o serie de noutăți pentru toți cei care veți alege această locație de nuntă din Ploiești. Prin urmare, dacă până acum organizam evenimentele în cele două localuri ce aveau o capacitate de 250 de persoane, acum venim cu încă trei localuri care vor spori considerabil capacitatea întregului complex. Astfel, începând cu luna mai a acestui an vom avea mai multe locații de nuntă în Ploiești, la care se adaugă și un hotel. Acesta ar urma să servească drept cazare pentru oaspeții care ajung la locația noastră de nuntă din Ploiești. Cu alte cuvinte, dacă vă veți organiza evenimentul la noi și aveți invitați care vin de departe, atunci cazarea lor nu va mai fi o problemă și un continuu proces de căutare, pentru că veți putea opta pentru câteva camere la doi pași de locația de nuntă din Ploiești. Pentru rudele și prietenii care vin de departe, aceasta este o veste chiar bună, pentru că nu vor fi nevoiți să își caute cazare în altă parte, departe de oraș sau de localul de evenimente.

Unde ne puteți găsi și cât de ușor se poate ajunge?

Aspectele legate de distanță față de localitatea de domiciliu este deosebit de important atunci când vine vorba despre alegerea unui salon pentru evenimente. Astfel, precizăm faptul că Events Garden se află la doar 50 de minute de mers cu mașina pe autostradă, venind dinspre București. Cu toate acestea, ne dorim să ajungă la noi nu doar clienții care locuiesc în Ploiești, ci și pe cei care vin din orașul aflat în imediata vecinătate și anume, București și județele vecine. Concret, aceasta este locație de nuntă în Ploiești unde pot să-și organizeze diverse petreceri, precum nunți, botezuri sau aniversări atât locuitorii din București, cât și cei din Ploiești. În plus, în viitorul apropiat, pentru a face mai simplă legătura dintre capitală și locația noastră de nuntă din Ploiești,   intenționăm   să   propunem   ideea   de   transport   cu   autocarul   din   București, desigur, dus-întors.

Leave a Reply