Descopera o selectie impresionanta de cuverturi marca Texx

Fie ca vorbim de paturi sau canapele, felul in care alegi sa le accesorizezi poate face o reala diferenta. Atunci cand elementele de decor pot indeplini si un scop practic, beneficiezi de dublu avantaj. Cumpara cuverturi de la Texx Romania si pune-ti amprenta in mod direct asupra felului in care este amenajata fiecare camera din casa ta!

Cuverturi in forme si modele variate

Alegand cel putin o cuvertura de la Texx poti aduce eleganta si rafinamentul in casa ta. Acestea sunt realizate de producatori europeni renumiti care stiu cum sa combine materiale, culori si texturi pentru a genera modele unice si pline de personalitate. Majoritatea variantelor disponibile sunt confectionate din jaquard, unul dintre cele mai calitative si apreciate materiale, atat din punct de vedere al aspectului, cat si a rezistentei si delicatetii la atingere. Permite procesarea in nuante variate si modele, astfel incat, in final, sa poata lua forma unei cuverturi pe placul fiecarui client.

Cu siguranta ca atunci cand urmeaza sa achizitionezi un produs cu un impact atat de mare, atat vizual, cat si practic, apar o multitudine de intrebari, atat cu privire la acesta, cat si la modul in care el va ajunge la tine. Tocmai de aceea, la Texx, intreg procesul este simplificat si pe site vei gasi toate raspunsurile de care ai nevoie pentru a plasa o comanda in deplina cunostinta de cauza.

Cum comand?

Cu siguranta ca cea mai grea parte din aceasta etapa este sa te hotarasti la un singur produs, data fiind multitudinea de modele si culori. Insa odata ce ai reusit sa faci acest lucru, trebuie doar sa apesi butonul de adaugare in cos, iar lista ta de comanda se va actualiza automat. De aici lucrurile se simplifica semnificativ, tot ceea ce iti mai ramane de facut este sa ne comunici adresa la care sa trimitem coletul si modul in care vrei sa achiti: online, cu cardul sau ramburs la primirea coletului.

In cat timp voi intra in posesia coletului?

Fiecare colet este preluat de catre curier imediat ce este impachetat. Durata de livrare insa depinde de statutul produsului la momentul la care tu ai plasat comanda. Daca acesta era in stoc, in tara, timpul este estimat la doar 2-3 zile lucratoare. In schimb, pentru cele care trebuie livrate din Spania, timpul se prelungeste pana la maxim 12 zile, iar cele care erau in curs de productie vor ajunge la tine in circa 20-30 zile.

Politica prietenoasa de retur

Desigur ca in cazul in care produsul pe care il primesti nu iti indeplineste in totalitate asteptarile, poti initia un demers de returnare al acestuia. In acest caz, banii iti vor fi returnati in decurs de 14 zile.

Leave a Reply