Broderia in articolele textile de la hoteluri

Cei care aleg să se cazeze la hotelurile de renume au parte de o experiență deosebită din multe puncte de vedere. La astfel de locații totul este bine ales și gândit, astfel încât persoana care beneficiază de servicii să se simtă cât mai confortabil, și se pune mare accent și pe identificarea cu brandul hotelului, ceea ce de cele mai multe ori se face prin prezența siglei și/sau numelui pe articolele textile folosite de clienți, mai exact prin personalizarea lor.

Sunt mai multe motive pentru care marile hoteluri aleg să personalizeze articolele textile:

  • ajută la creșterea gradului de recunoaștere al hotelului, ceea ce este de ajutor pentru o astfel de afacere. Oamenilor le va rămâne întipărită sigla locației și dacă au o experiență pozitivă acest lucru poate ajuta pe viitor la creșterea brandului și implicit a numărului de clienți.
  • duce la diferențierea dintre un hotel și altul. Da, poate părea banal, dar cu siguranță ca și proprietar de hotel vei dori să folosești piese unice pentru unitatea ta de cazare, iar o simplă inserție brodată poate face asta.
  • poate ajuta la capitolul publicitate, deoarece oamenii au obiceiul de a se fotografia prin hoteluri. Dacă sigla se observă la lenjeriile de pat, la halate sau pe alte textile, potențialii clienți pot deveni interesați.
  • oferă un aspect deosebit articolelor textile, ceea ce poate fi asociat ușor cu ceea ce înseamnă calitatea serviciilor oferite, deoarece clienții vor observa faptul că se acordă o mare atenție chiar și celor mai mici detalii.

Sunt multe articole personalizate cu broderie în hoteluri:

  • lenjeriile de pat – pe lângă faptul că sunt foarte comode, ele au frecvent și aceste tipuri de semne de identificare. Sunt realizate la mașinării speciale, fie atunci când sunt cumpărate lenjeriile, fie ulterior. Dacă vrei să intri în posesia unor textile personalizate, alege Limarom, unde totul va fi de o calitate ce merită apreciată.
  • halatele de baie – acestea sunt prezente în marea majoritate a hotelurilor și sunt brodate în așa fel încât sigla să fie cât mai vizibilă pentru clienți.
  • prosoapele de baie – și aici se folosește broderia computerizată pentru o bună identificare cu brandul. Clienții poate într-o primă fază nu vor da importanță acestui aspect, dar mai apoi le va rămâne acest lucru întipărit în minte și este posibil să devină fideli unui anumit lanț hotelier.
  • perdele și draperii – în acest caz se folosesc însemne fine, care să arate prezența brandului.

Brodarea textilelor din hotel este fără doar și poate avantajoasă, dar, pentru a îndeplini scopurile dorite trebuie să fie realizată la un nivel de calitate superior, iar asta pot face cei de la Limarom. Caută-i pentru a achiziționa textilele dorite și pentru a le personaliza după cum este necesar.

Leave a Reply