Alege să conduci într-un mediu sigur, plăcut și complet igienizat

Dacă vrei să-i radai mașinii tale strălucirea de odinioară, serviciile de detailing auto pot face minuni. Deși fiecare atelier are propriile metode de implementare, scopul final ar trebui să fie același: o mașină curată și strălucitoare. ArtForCars a acumulat o vastă experiență și o bază solidă de clienți loiali în ultimii ani, demonstrându-și astfel expertiza și seriozitatea.

Pe lângă serviciile profesionale de detailing exterior, colantare auto și instalări multimedia, echipa pune un accent deosebit pe curățarea și dezinfectarea interiorului. Chiar dacă aspectul exterior al mașinii poate fi mai atractiv, este de preferat o curățare interioară, deoarece acesta reprezintă spațiul în care petreci o bună parte din zi. O curățare „ca la carte” este esențială dacă vrei să beneficiezi de un mediu de condus curat și igienizat. Ar trebui să se acorde o atenție deosebită dezinfectării elementelor centrale: covoarele, scaunele și portbagajul. 

Tocmai am prezentat prima etapă a procesului de detailing, aceasta fiind urmată de aspirarea și igienizarea întregului interior, inclusiv torpedoul. Prin perierea și curățarea temeinică a covoarelor, scaunelor și tapițeriei, se înlătură petele și se remediază defectele care nu pot fi rezolvate la spălătorie. Ulterior, suprafețele sunt șterse cu soluții profesionale pentru a le face să arate impecabil. 

Chiar dacă aspectul exterior al mașinii este crucial, curățarea și întreținerea interiorului sunt la fel de importante. Petrecem mult timp în mașină, așa că igiena și confortul sunt esențiale pentru o experiență cât mai sigură și plăcută. În plus, o curățare profesională poate îmbunătăți calitatea aerului și reduce riscul de alergii sau probleme respiratorii. Cauți un atelier renumit pentru detailing auto în București? Vino la ArtForCars și descoperă beneficiile procesului de ozonificare, considerat una dintre cele mai eficiente și mai simple metode de a curățare. 

Dezinfectează aerul și ajută la eliminarea bacteriilor, germenilor, mucegaiurilor, alergenilor, mirosurilor neplăcute și chiar a fumului de țigară. Ozonul este considerat unul dintre cei mai puternici dezinfectanți din lume, deoarece are o putere de curățare de 50 de ori mai mare decât clorul și poate oxida sursele de mirosuri neplăcute, eliminându-le instant. 

Curățarea cu ozon este un proces sigur și eficient deoarece nu implică utilizarea substanțelor chimice dure sau a soluțiilor de curățare care ar putea afecta suprafețele din interiorul mașinii. Ozonul penetrează adânc în țesăturile tapițeriei, eliminând mirosurile persistente și ucigând bacteriile și virusurile. Pe scurt, este metodă ideală pentru șoferii care doresc să-și curețe interiorul mașinii în profunzime. 

ArtForCars oferă o gamă largă de servicii pentru a-ți o experiență de conducere confortabilă și sigură. De la curățarea interiorului și exteriorului până la lustruirea și protecția vopselei, suntem aici să-ți menținem mașina în cea mai bună formă.

Leave a Reply