Vile de vânzare în Tunari: oportunități de investiție în imobiliare la prețuri accesibile

Tunari este o localitate aflată în plină dezvoltare, situată în apropiere de București, care oferă numeroase oportunități de investiție în domeniul imobiliar. Vilele scoase la vânzare reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută locuințe spațioase și modernă, departe de zgomotul orașului, dar totodată aproape de facilitățile pe care le oferă. 

Prețuri accesibile 

Comparativ cu tarifele din zonele premium ale Bucureștiului, găsiți vile de vânzare în Tunari la prețuri accesibile, fără a compromite calitatea sau confortul locuinței. În ultimii ani, tot mai mulți investitori achiziționează proprietăți la prețuri avantajoase, cu potențial mare de creștere a valorii în timp. 

Calitatea construcțiilor

Construcțiile din această zonă sunt dezvoltate în conformitate cu cele mai recente standarde și tehnologii în domeniul construcțiilor, asigurând un nivel ridicat de calitate, durabilitate și eficiență energetică. Tunari dispune de o gamă variată de facilități și servicii, precum centre comerciale, școli, grădinițe, spitale și centre medicale, facilitând astfel viața locuitorilor.

Posibilitate de finanțare 

Creditul ipotecar: Este cea mai populară formă de finanțare pentru achiziționarea unei locuințe. Băncile oferă credite ipotecare cu dobânzi competitive și termene de rambursare de până la 30 de ani.

Programul Prima Casă: Acest program guvernamental oferă condiții avantajoase pentru cei care doresc să-și achiziționeze prima locuință. Programul Prima Casă presupune un avans minim de 5% și o dobândă subvenționată de către stat.

Creditul imobiliar: Unele companii dezvoltatoare oferă facilități de finanțare directă pentru achiziționarea vilelor construite de acestea. Poate fi o opțiune atractivă pentru cei care nu pot obține un credit ipotecar sau doresc o soluție mai simplă și mai rapidă de finanțare.

Procedura de achiziție a unei vile în Tunari

Căutarea vilei potrivite: Identificați proprietățile care corespund nevoilor și bugetului dumneavoastră. Este recomandat să vizitați mai multe proprietăți și să solicitați sfatul unui agent imobiliar profesionist.

Verificarea documentației: Asigurați-vă că toate documentele legate de proprietate sunt în regulă (certificat de urbanism, autorizație de construire, certificat de cadastru și intabulare etc.).

Negocierea prețului: După ce ați identificat proprietatea potrivită, discutați cu proprietarul sau agentul imobiliar pentru a negocia prețul de vânzare.

Semnarea contractului de vânzare-cumpărare: După ce ați ajuns la un acord cu privire la preț, semnați contractul de vânzare-cumpărare în fața notarului public, care va autentifica tranzacția.

Înregistrarea tranzacției la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară: După semnarea contractului, veți avea nevoie să înregistrați tranzacția la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară pentru a obține titlul de proprietate în numele dumneavoastră.

Plata taxelor și a comisioanelor: După finalizarea tranzacției, veți avea nevoie să plătiți taxele notariale, taxele de înregistrare și, dacă este cazul, comisionul agentului imobiliar.

IVONCO Rezidențial TUNARI este un complex de locuințe moderne, special ridicate pentru o viață minunată care să asigure locatarilor un nivel ridicat de confort. Ansamblul a fost gândit pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui nou cămin.

Leave a Reply