Vezi cum se pot broda articolele din garderoba ta

Brodara este o companie care poate sa te ajute atat in cazul in care doresti sa personalizezi articole vestimentare prin broderie, cat si in cazul in care doresti sa oferi tu acest serviciu in cadrul companiei tale. Acestia au o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea si testarea programelor de brodat pentru diferite aparate de acest gen. Asadar, daca si tu ai nevoie, gasesti grafica digitizata aici la preturi accesibile. Haide si vezi cu ochii tai.

Posibilii beneficiari ale acestor servicii

Aceste servicii de digitizare sunt adresate in mod special celor care detin companii de brodat  care sunt la inceput de drum, celor care nu au personal specializat si nu doresc sa aloce resurse umane pe aceasta parte, dar si celor care lucreaza in serii foarte mari sau care ofera astfel de servicii.

Beneficii

Apeland la serviciile oferite de Brodara pe partea de digitizare te poti bucura de mai multe avantaje. Printre acestea se numara faptul ca nu pierzi prea mult timp brodand, prin urmare angajatii tai se pot focusa pe activitatea principala a companiei, oferi un timp mult mai scurt de livrare clientilor tai datorita reducerii semnificative a timpilor de brodare si, in acelasi timp, poti sa atragi mai multi clienti si sa onorezi mai multe comenzi odata. In plus, elimini riscul de uzura al utilajelor care atrage dupa sine scaderea costurilor de mentenanta si a reparatiilor masinilor de brodat folosite. In acest caz, defectiunile pot aparea din cauza programelor gandite si realizate intr-o maniera gresita. Nu in ultimul rand, apeland la aceste servicii nu trebuie sa mai cheltui in vederea instruirii angajatilor in scopul realizarii digitizarii graficii de brodat.   

Costuri

Pentru aceasta investitie costul se calculeaza, in principiu, in functie de numarul de cusaturi pentru care optezi. Astfel, pretul minim al unui program de pana la 20 000 de cusaturi este 20 de euro plus TVA. Peste acest numar, la fiecare 1000 de cusaturi in plus trebuie sa platesti 1 euro plus TVA. Pentru emiterea facturii va fi utilizat cursul de schimb practicat de BNR in ziua respectiva. Trebuie sa mai stii si ca nu se percepe niciun cost pentru modificarile impuse de particularitatea masinii de brodat pe care o detii si folosesti, intrucat cei de la Brodara doresc ca broderia finala sa arate asa cum ti-ai imaginat-o.

Obtinerea serviciilor

Pentru a te bucura de aceste servicii trebuie sa le trimiti grafica pe care doresti sa o brodezi, cu detaliile aferente. Dupa ce primesti o oferta si o simulare a broderiei poti sugera modificari sau sa confirmi direct modelul si sa efectuezi plata. In final, primesti programul de broderie pe email, in formatul destinat masinii tale.

Daca ti-am starnit interesul, intra sa afli si mai multe detalii despre grafica digitizata aici.

Leave a Reply