Vezi cele mai noi modele Dacia

In showroomul auto Dacia puteti gasi o gama variata de modele ale brandului romanesc care asteapta sa fie testate si cumparate. Acestea constituie cea mai buna alegere atunci cand doresti sa nu sacrifici confortul si fiabilitatea unui autoturism pentru pretul mai mic. Asadar, daca a venit timpul sa iti cumperi o masina noua fara sa cheltui o avere, modelele puse la dispozitie de Dacia sunt cele mai potrivite pentru tine. Vino sa le descoperi si vei fi surprins intr-o maniera foarte placuta.

Cu siguranta ai mai avut ocazia in ultimii 20-30 de ani sa mergi cu o Dacia 1310 sau Logan si poate ca nu ti-au lasat cea mai buna impresie. Insa, de curand, producatorul a facut eforturi mari de a aduce pe piata masini care sa indeplineasca asteptarile unui sofer auto. In acest sens, toate modelele noi sunt dotate cu functii in plus fata de cele basic, designul bordului dar si a masinii in general s-a imbunatatit imbucurator de mult, iar in ceea ce priveste siguranta si fiabilitatea masinilor nu aveai pentru ce sa iti faci griji nici inainte, dar au fost eficientizate si din acest punct de vedere.

Masinile Dacia sunt combinatia potrivita intre confort si agilitate, intrucat cu acestea te poti strecura rapid prin oras, chiar si cu un Duster fara sa fii inghesuit atunci cand calatoresti in ele. Prin urmare sunt perfecte pentru orice context.

Desigur, la un moment dat poate ca vei vrea sa pui in balanta achizitia unei masini noi cu una second hand. Exista avantaje si dezavantaje pe ambele baricade, insa o masina noua va castiga detasat in fata uneia rulate datorita unor aspecte cate se poate de importante. In primul rand, intretinerea uneia noi este categoric mai putin costisitoare datorita  garantiei de care aceasta este insotita in primii ani de viata si a defectiunilor rar intalnite in aceeasi perioada. Consumabilele sunt noi, prin urmare nu va trebui sa iti bati capul cu inlocuirea lor o perioada buna de timp. Din aceste considerente, vei petrece foarte putin timp cu masina in service, poate doar la reviziile anuale obligatorii. In acelasi timp, exista cateva dezavantaje in ceea ce priveste autoturismele rulate care fac ca cele noi sa castige detasat. Anume, tehnologiile cu care sunt dotate sunt adesea depasite, iar functiile, cel mai probabil, nu vor indeplini 100% cerintele si nevoile tale.

In showroomul auto Dacia vei gasi o echipa intreaga care sa te ajute sa tragi linie dupa ce iei in considerare toate avantajele si dezavantajele. Totodata, daca ai nevoie de sprijin, cei de aici pot sa iti ofere consultanta si in ceea ce priveste solutiile de finantare disponibile. Vino la dealerul Auto Cobalcescu si vei avea garantia ca vei putea lua o decizie in deplina cunostinta de cauza.

Leave a Reply