Vezi care sunt bolile tratabile cu ajutorul celulelor stem

Primele tratamente cu celule stem au fost efectuate in urma cu cateva decenii, insa pana in ziua de azi acestea s-au imbunatatit considerabil, motiv pentru care cine apeleaza la stemsure.ro, cu siguranta, va avea parte de conditii grozave. Afla mai departe tot ce conteaza referitor la subiect, vezi care sunt procedurile, costurile implicate si cum celulele stem au revolutionat sistemul medical de-a lungul anilor.

Celulele stem ajuta la tratarea a nenumarate afectiuni complicate, lista bolilor fiind de peste 80 de variante si se asteapta ca aceasta sa fie extinsa cu multele. Printre acestea amintim de leucemie, mai multe forme de cancer, diabetul de tip 2, Parkinson, Alzheimer si nu numai. Se previne caderea parului, iar arsurile sau alte probleme la nivelul pielii nu mai au acelasi efect intrucat aceasta se poate regenera imediat. Utilitatea tratamentelor cu celule stem chiar nu poate fi pusa la indoiala, iar astazi sunt tot mai multi cei care se intereseaza de ele.

In plus, procedurile sunt usor de pus in practica si, mai mult, acestea sunt minim invazive, motiv pentru care recuperarea se face mult mai usor si nu e nevoie de dureri si disconfort. Totodata, organele se pot regenera, ceea ce presupune ca de acum nu mai sunt necesare liste lungi de asteptare pentru donatori si bolnavii au sanse mai mari sa se vindece.

Exista mai multe surse in corp din care se pot preleva celulele stem, iar in acest sens putem aminti de cele mai bogate precum sangele cordonului ombilical. Acesta este considerat deseu medical, cu toate ca in realitate contine un numar generos de celule stem. Printre alte surse comune putem aminti de maduva osoasa, grasimi din zona coapselor si nu numai. Cantitatea prelevata difera de la o situatie la alta, insa adesea pot fi initiate mai multe sedinte pana cand sa fie obtinuta cantitatea dorita. Stemsure.ro reprezinta locul ideal catre care te poti orienta pentru a afla tot ce conteaza referitor la procedurile care se pun in practica, care sunt modalitatile, solutiile, costurile si nu numai.

Mai mult, poti sa vezi si care sunt diferentele intre o banca privata si una publica, iar Stemsure reprezinta locul ideal catre care poti sa te orientezi. Astfel, in cazul unei banci publice orice donatie se face anonim, ceea ce presupune ca celulele stem sunt folosite de oricine, in functie de nevoi si nici nu exista o garantie ca donatorul apuca sa le foloseasca vreodata. In schimb, in cadrul bancilor private situatia sta diferit, in sensul ca donatorii sunt cie care decid cand si de catre cine pot fi utilizate celulele stem chiar daca trec si cateva decenii de la donatie, pentru ca acestea oricum nu isi pierd din proprietati.

Leave a Reply