Vacanțele în Egipt sunt cele mai căutate anul acesta

Tărâmul Faraonilor și al Mumiilor s-a dovedit a fi una dintre destinațiile preferate de vacanță ale românilor în anul 2021. Astfel, cu toate că vara este pe sfârșite, zilele petrecute în vacanță nu ar trebui să înceteze. Fascinant prin cultură și prin aspect, Egiptul este una dintre zonele perfecte pentru cei care își doresc să plece undeva unde soarele este încă strălucitor și pe perioada lunilor de toamnă. Fabrica de Vacanțe este locul care poate să îți îndeplinească visul, așa că nu mai sta pe gânduri și oferă-ți un cadou special. 

Siwa Oasis

Deși este cunoscut în rândul turiștilor ca fiind una dintre cele mai îndepărtate atracții turistice de Egipt, Siwa Oasis reușește să strângă în jurul ei sute de oaspeți dornici să descopere adevăratele minuni ale acestei civilizații mistice. Drumul până aici poate fi destul de complicat și poate să îți dea bătăi de cap, dar variante există, iar imaginea de la final este cu siguranță una care merită tot efortul din lume. Vei putea ajunge aici cu un autobuz prin intermediul căruia vei avea ocazia să admiri unele dintre cele mai spectaculoase și mai fascinante peisaje, iar imaginea care va apărea în fața ta la locația în sine te va cuceri pentru totdeauna. 

Saqqara

Această piramidă este cunoscută ca fiind construită în jurul secolului 27 î. Hr de către Farao Djoser și este un obiectiv turistic care nu poate să lipsească de pe lista ta de vizite. Acesta este înconjurat de un complex imens de piramide și de morminte mai mici care va fi o adevărată lecție de cultură și civilizație egipteană. 

Scufundări în Marea Roșie

Cu siguranță Egiptul este locația perfectă pentru cei care sunt pasionați de aventură și de senzații tari noi. Dacă vei ajunge în această zonă este obligatoriu să încerci și o serie de scufundări în Marea Roșie, care nu numai că vor fi prilejul perfect pentru o lecție de biologie marină, dar te vor ajuta să redescoperi secretele ascunse ale uneia dintre cele mai misterioase mări de pe planetă. 

Cairo

Desigur, un pilon esențial pentru vacanța ta în Egipt din 2021 este capitala Cairo, care cucerește prin frumusețea sa în fiecare film în care apare. Astfel, aici vei putea admira unele dintre cele mai multe elemente arhitecturale din țară, dar este de asemenea un prilej perfect pentru a descoperi ce înseamnă cultura și civilizația egipteană. 

Alege o vacanță în Egipt alături de cei de la Fabrica de Vacanțe

Fabrica de Vacanțe este locul care îți pune la dispoziție unele dintre cele mai multe oferte pentru a pleca câteva zile într-un sejur de câteva zile în misteriosul, fascinantul și superbul Egipt. Aceștia oferă o gamă plăcute de soluții și de locații care mai mult ca sigur te vor fascina și cuceri. 

Leave a Reply