Unde sa ne cazam in Constanta

Daca ajungi in Constanta in interes de afaceri, in concediu sau cu oricare alta ocazie, cu siguranta, ai nevoie de un loc de cazare potrivit, iar pentru asta te asteapta Casa Hrisicos. Vorbim despre un hotel business in Constanta cu renume, care a intrat in inima constantenilor inca din urma cu un secol. Nu va ganditi ca este rustic, pentru ca in realitate este foarte modern si reprezinta chiar primul hotel din tara noastra unde oaspetii sunt cei care controleaza intregul sejur direct de pe telefon.

Cu alte cuvinte, oricine poate beneficia de o sedere placuta chiar in centrul Constantei, intr-o cladire emblematica a carei poveste a inceput secolul trecut. Cu toate ca de-a lungul timpului Casa Hrisicos a indeplinit mai multe functii, cea initiala a fost de hotel, iar acum a revenit la acest rol. Arhitectura constructiei este deosebita, iar Casa Hrisicos inca ascunde intre peretii sai secrete care te pot fascina. Hotelul aduce o total alta energie in centrul orasului, iar toti cei care trec prin Piata Ovidiu isi pot aminti prin intermediul ei de anii de mult apusi. Important este ca ori de cate ori ajungi aici te asteapta cele mai bune conditii.

Aproape de punctele de interes

Casa Hrisicos te intampina chiar in inima orasului, in Piata Ovidiu, fix langa Muzeul de Istorie si Arheologie. De aici ajungi cu usurinta in toate punctele importante din Constanta. Sinagoga Mare te asteapta la un minut distanta, cazinoul si acvariul la 7 minute, iar de plaja si port te despart doar 10 minute de mers pe jos. Totodata, centrul de afaceri Constanta se afla la mica distanta, ceea ce, cu siguranta, reprezinta un plus pentru toti cei care isi doresc sa se cazeze la un hotel business in Constanta.

Cele mai bune conditii

Nu conteaza daca ajungi aici in interes de serviciu sau in calitate de turist, la Casa Hrisicos ai garantia ca te simti bine intotdeauna. Atentia la detalii face diferenta aici, motiv pentru care te asteapta conditiile ideale pentru o sedere placuta. Gasesti perne antibacteriene cu puf, saltele ortopedice cu topper, mobila de cea mai buna calitate, podea din parchet din bambus si multe altele.

O bogata istorie dusa mai departe

Inca de la infiintarea de la inceputul anilor 1900 Casa Hrisicos si-a asteptat bucurat oaspetii, acesta fiind un loc des frecventat de marile personalitati ale vremii, printre care amintim de I.L. Caragiale, Alexandru Vlahuta sau Barbu Stefanescu Delavrancea. Astazi ducem mai departe traditia si te asteptam oricand intr-un hotel business in Constanta dedicat tuturor celor care nu se multumesc cu putin. Toti cei care ajung aici pot face parte din istorie si pot lua parte la scrierea acesteia.

Leave a Reply