Ti-e frica sa vorbesti un public? Iata cine te poate ajuta

In viata nu este important doar sa sti este important sa sti cum sa te faci auzit. De aceea un curs de public speaking este cel care ne poate invata sa povestim despre ceea ce stim.

Daca ai nevoie sa iti faci un discurs limpede, de la Brightway® poti invata tehnicile de public speaking si sa transmiti discursul cu incredere, credibilitate si atitudine.

Ceea ce ne defineste ca indivizi este felul in care ne prezentam, modul in care vorbim, atitudinea pe care o avem in fata oamenilor. Toate acestea pot fi cheia care sa deschida usa pentru urmatoarea promovare.

Training-urile sustinute de Brightway® se adreseaza tuturor persoanelor care se preocupa de felul in care vorbesc, fie ca vor sa isi imbunatateasca respiratia, pronuntia, sa lucreze la ritm sau la expresivitate. Pe de alta parte se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum isi pot construi un discurs limpede si memorabil, astfel incat sa se faca cat mai bine intelesi, sa fie credibili si convingatori.

Ca sa poti avea un discurs fluent si coerent nu este nevoie sa moderezi evenimente sau emisiuni TV. Tocmai de aceea, cursurile sustinute de Brightway® iti pot fi de ajutor si pentru a putea conduce sedinte sau pentru a prezenta proiecte si idei noi.

In urma cursului sustinut de Brightway® vei invata cum sa concepi o prezentare in mod profesionist, cum sa folosesti eficient suporturile vizuale, modalitati de relationare cu publicul sau cum sa implici audienta in discursul tau, cum sa raspunzi provocarilor din public, vei invata sa transmiti un mesaj concis in intervalul de timp pe care il ai la dispozitie, tehnici de gestionare a emotiilor, exersarea diferitelor tipuri de discurs, fie de informare sau de convingere, tehnici de captare a atentiei si vei reusi sa-ti perfectionezi expresivitatea verbala si nonverbala.

Printre motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru un curs unde sa inveti tehnici de public speaking se regasesc: nevoia de a-ti infrunta fricile, dorinta de a-ti dezvolta abilitati de leadership, de a fi un bun conducator care stie sa transmita mesajul cu pasiune si entuziasm, dorinta de a-ti dezvolta increderea in sine, de a deveni dezinvolt si relaxat, de a-ti dezvolta inteligenta emotionala si cea sociala.

Totodata cursul sustinut de specialistii de la Brightway® te ajuta sa-ti dezvolti simtul umorului, sa comunici bine si sa-ti sustii corect punctul de vedere, sa-ti depasesti frica de a vorbi in public, sa iti expui vulnerabilitatea, sa te dezvolti in cadrul unui grup de oameni cu care sa impartasesti idei si idealuri si in acelasi timp te ajuta sa ramai autentic.

Alatura-te echipei de specialisti de la Brightway® si vei cunoaste ce inseamna seriozitatea si profesionalismul!

Leave a Reply