Studioul de videochat pe care te poti baza

Probabil ca oricine a auzit de videochat din diferite surse, insa nu toata lumea priveste cu ochi buni acest domeniu, din cauza unei mentalitati inapoiate. Acesta ofera oportunitati grozave de angajare pentru fete care se simt bine in pielea lor, care stiu sa comunice si care au varsta minima de 18 ani. La videochat nu vei simti ca muncesti, ci vei obtine salarii mari prin distractie, punandu-ti in aplicare creativitatea si imaginatia.

100% legal

La fel ca toate celelalte locuri de munca din tara noastra, si acesta presupune ca angajatii sa lucreze 100% legal pe baza unui contract individual de munca, iar acestia vor contribui prin taxe catre stat, in timp ce studiourile isi achita si ele darile luna de luna.

Profesionalism

Performanta se obtine doar prin corectitudine, multa munca si profesionalism. Astfel, datoria studiourilor este aceea de a crea cele mai bune conditii pentru modele, pentru ca la randul lor, acestea sa fie eficiente si sa isi dea silinta. De asemenea, performanta se premiaza prin bonusuri acordate lunar celor mai active modele, iar seriozitatea este un aspect important, pentru ambele parti.

Confidentialitate

Chiar daca trebuie sa comunici cu persoane din toata lumea, nu trebuie sa iti faci griji ca ai putea fi vazuta de vreun cunoscut, deoarece ai sansa de a bloca accesul pe webcamul tau al utilizatorilor din diferite tari, totul pentru a te putea bucura de intimitatea pe care ti-o doresti.

Conditii de lucru

Fiecare model are la dispozitie propria camera luxoasa din care lucreaza, alaturi de cea mai noua aparatura, in timp ce colegele prietenoase vor fi acolo pentru tine oricand ai nevoie. De asemenea, orarul este flexibil, modelele putand sa isi aleaga, in functie de preferinte, una dintre cele 3 ture puse la dispozitie de studiouri. Nu trebuie uitate nici cursurile, trainingurile, sedintele foto si de make up puse la dispozitie de catre studio.

Care sunt salariile?

Acestea variaza de la un model la altul, in functie de experienta si regimul ales, intrucat este disponibil si programul part time, cat si cel full time. Daca nu ai mai lucrat niciodata, nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece vei dobandi experienta necesara in scurt timp, iar salariul tau va debuta de la 3.000 de lei. Modelele cu experienta au venituri de peste 20.000 de lei lunar, la care se adauga si bonusuri consistente.

Videochatul este poate cel mai cautat job in randul tinerelor, care promite un orar flexibil, venituri considerabile si conditii foarte bune de lucru. Acesta permite fetelor sa isi poata continua studiile si sa aiba timp suficient si de viata personala, castigand totusi salarii grozave prin distractie, punand in aplicare imaginatia bogata si creativitatea. Cauti un studio de videochat sigur? Atunci Studio Deluxe este pentru tine.

Leave a Reply