Stii unde sa iti petreci urmatorul concediu?

Vacanta ta de vis se poate afla la numai cateva click-uri distanta, motiv pentru care merita sa te orientezi catre Fabrica de Vacante unde iti poti pune ideile in practica si orienta catre pachetul care iti convine cel mai mult. E simplu, daca vrei in Grecia, alege insula Skiathos pentru ca vei avea de vazut o multime de lucruri, dar ai parte si de tot felul de activitati. Poti merge alaturi de prieteni, fie cu intreaga familie si impreuna veti avea parte de o experienta de neuitat.

Manastirea Evangelistria

Aceasta manastire a fost fondata de care un grup de calugari veniti de pe mult mai cunoscutul munte Athos la sfaristul anilor 1700, iar in scurt timp a devenit un loc potrivit pentru ca grecii sa se poata refugia de invaziile otomane ale perioadei. Constructia in sine reprezinta o atractie, dar si la interior sunt gazduite o multime de piese de colectie, printre care icoane vechi din anii 1600, manuscripte, vestminte bisericesti, o colectie importanta de cruci din argint si lemn, alaturi de multe altele.

Kastro

La mijlocul anilor 1300, din cauza raidurilor constante ale piratilor, capitala insulei Skiathos a fost nevoita sa se mute catre nordul insulei care la acea vreme era abandonat. Aici a fost ridicata o fortareata care astazi poate fi vizitata de catre toti cei care ajung in regiune, iar cei care aleg drumul pana in varf vor fi recompensati cu vederi impresionante asupra imprejurimilor. In cadrul complexului se gasesc si trei biserici, alaturi de o moschee care trebuie sa fie descoperite.

Orasul Skiathos

Si orasul Skiathos in sine reprezinta o adevarata atractie intrucat aici se regasesc fel si fel de monumente care merita descoperite. Excursia ta poate incepe cu fortareata Bourtzi care a fost construita de catre venetieni, fiind un punct ideal pentru pasionatii de fotografie. Si zona de promenada este frumoasa, aceasta find punctata cu fel si fel de restaurante si cafenele unde te poti relaxa si feri de razele puternice ale soarelui. Aleile sunt inguste, iar oraselul este destul de intortocheat, astfel ca ai toate sansele sa te ratacesti, dar , cu siguranta, pe aceasta cale poti descoperi unele dintre cele mai frumoase locuri. Poti intra in galeriile de arta, sa vizitezi un muzeu, sa participi la o piesa de teatru sau pur si simplu sa te relaxezi la plaja.

Asadar, daca vrei in Grecia, alege insula Skiathos si, cu siguranta, nu vei fi dezamagit. Fabrica de Vacante iti pune la dispozitie cele mai bune conditii pentru a te bucura de un concediu de neuitat alaturi de cei dragi intr-unul dintre cele mai frumoase locuri ale Greciei, astfel ca poti incepe sa faci rezervarile chiar acum.

Leave a Reply