Solutia ideala de curatare a pardoselii

Monodiscurile se numara printre cele mai moderne si mai eficiente aparate de curatare a pardoselii si pot fi folosite pentru o gama mai mare de tipuri de curatare. Acestea sunt ideal atat pentru curatenia industriala, de intretinere sau initiala, cat si pentru curatenia de baza, realizata zi de zi.

Gama larga de monodiscuri profesionale pentru pardoseli pe care o poti gasi in zilele noastre include caracteristici esentiale pentru pardoselile din domeniul industrial si presupune atat spalarea lor, cat si frecarea si lustruirea. Astfel, cei care iti vor trece pragul, vor ramane impresionati de stralucirea pardoselii tale, ceea ce reprezinta un avantaj, mai ales pentru restaurante sau spatiile de joaca unde exigentele sunt la un alt nivel.

Polisare-curatare rapida si fara efort

Cu totii ne amintim de vremurile in care polisarea era un adevarat chin, deoarece implica foarte multa forta fizica si ore sau chiar si zile intregi de munca. Astazi, ne putem bucura ceea ce ne ofera evolutia tehnica si putem economisi cu ajutorul ei atat timp, cat si efort. Ofera pardoselii tale luciul mult visat care sa iti ofere sentimentul placut de curatenie si igienizare.

Monodiscurile pot fi utilizate atat pentru curatarea mochetelor sau a covoarelor, cat si pentru frecarea podelelor dure, indepartand pana si cele mai dificile pete. Pentru a le folosi la intreaga lor capacitate, acestea pot fi utilizare si atunci cand vrei sa impregnezi sau sa decapezi anumite tipuri de pardoseli.

Modele si viteze diverse

In functie de suprafata care trebuie curatata sau de tipul de pardoseala, poti opta pentru mai multe tipuri de monodiscuri. Poti opta pentru un aparat cu viteza medie care sa te ajute la curatarea umeda a diverselor suprafete, in special a celor care sunt din materiale textile sau poti opta pentru unul cu o viteza mare care sa aiba si o forta de apasare mai mare, pentru pardoselile dure.

Eficienta lor a fost dovedita in nenumarate cazuri si astfel, s-a ajuns la concluzia ca sunt accesorii indispensabile chiar si pentru propria casa. Acestea sunt de marimi mai mici si pot fi portabile, iar calitatea curateniei pe care o fac este exceptionala.

Pastreaza culorile vii si materialele ca noi

In cazul celor care pot fi folosite pentru curatarea mochetelor sau covoarelor, acestea sunt special concepute pentru a nu deteriora materialul. Impreuna cu samponul special pe care il folosesti, se vor reimprospata culorile covoarelor si vor beneficia de o curatare in profunzime.

Alege din gama de produse oferite de magazinul online, Uniclea.ro, si descopera cat de practice si eficiente pot fi monodiscuile profesionale pentru pardoseli. Preturile sunt special concepute pentru a te bucura de un raport pret-calitate exceptional. Foloseste produse si aparatura de calitate care sa iti faca afacerea sau locuinta sa straluceasca.  

Leave a Reply