Scapa de problema tevilor infundate cu ajutorul produselor Unilift Serv

Exista numeroase cauze care pot conduce la blocarea tevilor, ceea ce creeaza un disconfort major pentru toti locuitorii casei cu pricina. Pentru ca frecventa cu care aceste avarii apar este destul de ridicata, apelarea la un profesionist de fiecare data poate fi foarte costisitoare. De aceea, Unilift Serv vine in ajutorul tuturor persoanelor care se confrunta cu astfel de probleme cu o serie de produse special concepute pentru a le ajuta in acest sens.

Descopera oferta de cabluri si serpi pentru tevi de la Unilift si achizitioneaza varianta ideala pentru nevoile tale, in asa fel incat sa elimini definitiv disconfortul cauzat de blocajele superficiale de la nivelul tevilor.

Ce este un sarpe pentru tevi?

Dupa cum ii spune si denumirea, acest instrument este realizat dintr-un material flexibil, care are ca principal scop eliminarea blocajelor de pe tevi, din apropierea gurilor de scurgere. Principiul de functionare este foarte simplu. Fiind dotat cu un capat arcuit, sub forma de carlig, ar trebui sa poata agata orice reziduu la care reuseste sa ajunga, eliminand astfel blocajul.

Cum te poate ajuta ca sa scapi de problema?

Desigur ca utilizarea acestora se recomanda in cazul avariilor mici, situate la distante de maxim patru metri de gura de acces. Se introduce pe teava si se incearca manuirea lui in asa fel incat sa se plieze pe forma fiecarui cot, pana se ajunge in punctul vizat. Aici, fie se incearca impingerea blocajului mai jos pe teava, dand apoi drumul la apa ca sa il elimine, fie se opteaza pentru scoaterea reziduurilor in sus, spre scurgere. In cea de-a doua situatie vor fi necesare incercari repetate deoarece este foarte putin probabil sa reusesti sa elimini tot din prima.

Ambele metode sunt eficiente si pot fi puse in practica mai ales datorita flexibilitatii cablului. Cu toate acestea, se recomanda evitarea exercitarii unei presiuni foarte mari deoarece aceasta ar putea duce la degradarea sarpelui, devenind astfel inutil.

Cate tipuri exista?

In principiu, aceste instrumente se impart in doua mari categorii: manuale si automate. Prima categorie este destinata uzului casnic si sunt foarte eficiente in situatiile asemanatoare celei descrise anterior. Pe de cealalta parte, cablurile automate sunt destinate uzului profesional, avand mult mai mare putere de actiune. Acestea se folosesc in cazul avariilor mai grave, putand vi utilizate pana la 60 de metri distanta de gaura de acces.

Unilift Serv iti va sta mereu la dispozitie pentru achizitionarea unui sarpe sau cablu pentru tevi. In plus, in cazul in care nu stii care este cea mai buna varianta in raport cu problemele cu care te confrunti, poti apela la serviciul de consultanta. Aici, specialistii Unilift iti vor recomanda cele mai potrivite variante pentru tine.

Leave a Reply