Oferte Renault

Un brand care se situează în preferințele șoferilor de mai bine de un secol, Renault, își conturează misiunea în vederea oferirii unei experiențe personalizate fiecărui proprietar, păstrând totodată, în fiecare model, rafinamentul și calitatea stilului franțuzesc. Modele extrem de atractive și variate îi așteaptă pe clienți, de la variante sport. Ce se pot strecura cu ușurință în trafic, până la variante de familie, clasice sau electrice.

Auto Cobălcescu vine cu o gamă largă de oferte Renault, în așa fel încât să facă din experiența alegerii mașinii ideale, o aventură excepțională, pe parcursul căreia veți putea afla și beneficia implicit de o serie de avantaje specifice echipei noastre, printre care se numără: prețuri promoționale și oferte considerabile, consultanță personalizată oferită de cei mai instruiți profesioniști ai noștri, dar și modele de excepție potrivite oricărei nevoi.

În plus, pe lângă consultanță, reprezentanța cu sediul în București oferă și servicii de reparații mecanice, revizie caroserie, garanții ofertante, cât și servicii de inspecție tehnică periodică, în conformitate cu normele prevăzute în lege.

Consultanță și revizie tehnică în aceeași locație

Auto Cobălcescu este un dealer auto ce își îndreaptă toată atenția în direcția oferirii celei mai bune experiențe clienților săi. De aceea, din dorința de a elimina stresul și timpul pierdut al acestora între locații diferite în vederea rezolvării problemelor pe care le pot întâmpina în ceea ce privește mașinile achiziționate din reprezentanța lor, au pus bazele unei locații care să adăpostească sub același acoperiș atât zone de consultanță, cât ateliere de mecanică și caroserie sau sedii de eliberare ale unor certificări obligatorii precum ITP.

RENAULT

Promoții de neratat la toată gama de automobile Renault

Prețurile solicitate pentru un model al acestei mărci sunt considerate, în raport cu toate dotările și proprietățile pe care acesta le presupune, cele mai bune de pe piață la momentul actual. Astfel că acestea pornesc de la o sumă de 9.900 de Euro și ajung până la maxim 22.600 de Euro. În plus, clienții Auto Cobălcescu pot aplica la Programul Rabla, care le permite să achiziționeze modele Renault în rate, cuprinse între 69 și 109 Euro lunar. De asemenea, programul actualizat pe 2021 le oferă posibilitatea de a amâna plata ratelor cu până la 6 luni, indiferent de motivele invocate. Tot în acest pachet sunt incluse o garanție de până la 5 ani, plus dobândă fixă și revizii și reparații tehnice solicitate în această perioadă, pentru care nu ați fost implicat direct.

Printre modelele care se bucură de aceste promoții se regăsesc câteva dintre cele mai mari nume ale brandului, precum: noul MEGANE Sedan Life TCe 114 GPF; noul CLIO E-TECH HYBRID Zen 140; noul Zoe E-Tech electric Life 40 pentru persoane juridice, noul CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid Intense 160; Captur Zen TCe 100 GPL și multe altele.

Leave a Reply