Obtine un credit rapid de la IFN si rezolva-ti usor problemele urgente

Institutiile de microfinantare sunt organizatii care acorda imprumuturi clientilor cu venituri mici, inclusiv microintreprinderilor si lucratorilor independenti, care, in general, nu au acces la sursele clasice de finantare de la institutiile bancare. Aceste imprumuturi sunt, in general, de valori mici, fiind cuprinse intre 200 si 2000 de lei la Smile Credit. Acestea nu sunt acordate pe baza de venituri, asa cum ar fi cazul imprumuturilor de la institutiile bancare, iar rambursarile se fac in functie de ceea ce s-a stabilit in contract. Prin insasi natura sa, un credit rapid de la IFN abordeaza de obicei problemele economice, sociale si, uneori, de mediu. Daca aveti in vedere sa solicitati un imprumut sau un credit de la IFN pentru a finanta o achizitie mare, puteti alege o optiune de imprumut rapid de la Smile Credit. Imprumutul este gandit astfel incat sa puteti imprumuta o suma cat mai mare si sa obtineti o rata a dobanzii mai buna. Imprumutul negarantat este aprobat intr-o perioada scurta de timp, deoarece nu trebuie sa acordati nicio proprietate sau vreun venit drept garantie.

La Smile Credit, pentru o linie de credit in valoare de 500 lei, Dobanda maxima Anuala Efectiva (DAE) este de 2913,30 %, dobanda este 1.546,66 lei, iar suma totala de plata este de 2.046,66 lei. DAE si suma totala de plata pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunand ca suma aprobata a fost retrasa integral la data acordarii, iar rambursarea se face in rate lunare (12 luni), iar rata medie lunara este de 170,56 lei.

In varianta pe durata maxima de 24 luni rata se reduce la jumatate. Dobanda minima Anuala Efectiva (DAE) este de 0%. Pentru linia de credit rambursata in primele 7 zile clientul nu va plati vreun cost. Ia-ti un credit rapid de la IFN si beneficiezi de cea sunt cea mai buna varianta de finantare pentru nevoi financiare mici si urgente. Smile Credit sprijina toate demersurile celor care apeleaza aici, astfel incat sa putem fi o sursa de incredere si, totodata, o baza pentru cei care ne solicita serviciile.

Astfel, pentru a putea obtine o astfel de finantare, aveti nevoie de urmatoarele documente copie dupa cartea de identitate si un extras de cont bancar pentru luna anterioara care se pot incarca in timpul completarii cererii online sau se pot trimite pe adresa de mail [email protected]. Cererea ta va fi analizata si vei primi banii in aceeasi zi sau cel tarziu in ziua urmatoare lucratoare. Suntem aici pentru tine atunci cand ai cea mai mare nevoie. Cu noi iti rezolvi rapid si simplu toate nevoile si obligatiile, trebuie doar sa ne instiintezi de acest lucru!

Leave a Reply