Nu stii cum sa iti finantezi afacerea?

Intreprinderile mici si mijlocii au un rol foarte important in viata economica si sociala a oricarei tari, acestea aflandu-se la baza dezvoltarii economiei. Antreprenorii sunt bine pregatiti, pasionati si dinamici. Se poate chiar, de cele mai multe ori ca acestia sa-si fi abandonat joburi importante si foarte bine platite pentru a-si urma visul, calea antreprenoriatului. Din toate aceste motive, antreprenorii ar trebui sa fie sustinuti mai mult, mai ales din punct de vedere financiar.

Finantarea pentru micro-intreprinderi este una din cele mai frecvente probleme pe care le intampina in Romania. Pentru afacerile mici, nevoia de bani pentru dezvoltare este esentiala, si pot fi momente, cand creditarea poate fi vitala. Din pacate, o foarte mare parte din micro-intreprinderi nu sunt eligibile pentru accesarea unui credit bancar clasic, desi obtinerea unui imprumut este pe primul loc in preferintele antreprenorilor. O solutie optima pentru acestia o reprezinta o platfoma fintech de creditare exclusiv online

Pentru acesti antreprenori care au nevoie de o finantare exista pe piata solutii financiare rapide care vin in intampinarea sustinerii valorii antreprenoriale, atunci cand este nevoie de lichiditati sau cand traverseaza o perioada dificila din cauza termenelor mari de plata impuse de clienti. Pentru toti acestia, exista acum, Omnicredit o platforma de micro-finantare online care promite credite pentru antreprenori.

Scopul Omnicredit este de a deveni partenerul de incredere al micilor antreprenori, oferind mai putin stres financiar si mai mult timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat. Odata cu ajutorul acordat de serviciile financiare Omnicredit, antreprenorii IMM-urilor beneficiaza de cea mai importanta resursa a fiecarui business, si anume, timpul.

Prin intermediul IFN-ului Omnicredit, antreprenorii pot primi micro-credite in maxim 8 ore de la momentul solicitarii, iar toate aprobarile sunt obtinute din fata calculatorului sau de pe telefon. Pentru a putea beneficia de toate avantajele puse la dispozitie de aceasta platforma este nevoie de un timp de inregistrare pe platforma de maxim 30 secunde, iar decizia de creditare este luata intr-o ora de la incarcarea documentelor.

Pentru a te putea bucura de toate aceste avantaje oferite de Omnicredit trebuie sa fi avut in ultimele 3 luni, activitate economica.

Microcreditarea oferita de Omnicredit este o finantare pe un termen mai lung, ceea ce poate deveni o metoda perfecta pentru antreprenori astfel incat sa-si poata dezvolta afacerea. Rambursarea creditului se va face in rate lunare, pe o perioada de maxim un an de zile. Pe de alta parte, microcreditul poate fi utilizat in stransa legatura cu alte produse puse la dispozitie de Omnicredit.

La un micro-credit poate apela orice antreprenor care are o nevoie financiara necesara pentru dezvoltarea afacerii sale. Se poate aplica pentru acelasi tip de credit si daca se doreste sa se plateasca furnizorii de marfa sau se doreste achizitia unui utilaj.

Cu ajutorul IFN-ului Omnicredit, banii sunt oferiti clientilor rapid, fara sa mai fie nevoie sa se deplaseze. Tot ce va fi necesar este sa se creeze un cont de utilizator, sa se introduca toate datele solicitate si sa se aleaga tipul de produs de care antreprenorul are nevoie. In cazul in care nu stim exact ce produs sa alegem, cu ajutorul specialistilor de la Omnicredit totul va fi mai usor. Aplicarea la un credit dureaza maxim 1 minut. Ulterior, cererea este procesata, iar clientul primeste un raspuns in maxim o ora de la solicitare. Clientul isi va primi raspunsul pe e-mail, unde i se comunica ca a fost aprobat si i se va transmite sa semneze electronic contractele, iar in maxim 2 sau 3 ore banii vor fi transferati in cont.

Leave a Reply