Modificari de trasee pe perioada Festivalului Dovleacului

Va anuntam ca in perioada 01 septembrie – 15 octombrie, pe perioada desfasurarii Festivalului Dovleacului, in oras se vor produce cateva modificari de trasee ale mijloacelor de transport in comun. Modificarile nu vor fi de amploare, insa este bine ca cetatenii sa cunoasca noile rute si alternative de deplasare ale autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor pentru a nu aparea surprize pe durata calatoriei sau alte inconveniente nedorite.

Astfel pe perioada 01 septembrie – 30 septembrie vor fi afectate urmatoarele mijloace de transport in comun:

Tramvaiul 205 va ocoli stadionul pe partea stanga si nu pe partea dreapta, asa cum este in traseul lui standard, urmand a avea statie la capatul bulevardului Dimitrie Cantemir.

Tramvaiul 305 isi va scurta traseul normal, urmand a intoarce la intersectia Bulevardului Timisoara cu Strada Frunzei.

Autobuzul 12 va ocoli Piata Memorandumului, unde vor avea loc o parte dintre festivitati, iar statia din centrul pietei se va anula temporar si se va infiinta in schimb o statie la capatul pietei dinspre Strada Lanariei. Ca punct de reper pentru noua statie temporara este cladirea cu fatada verde cu un magazin de piese pentru motociclete la parter si birou traduceri legalizate la etaj.

Autobuzul 15 va merge pe traseul Strada Randunelelor – Strada Eroilor, cu intoarcere pe Calea Dorobantilor.

In ultimele doua saptamani din perioada dedicata Festivalului Dovleacului, mai exact pe perioada 01 octombrie – 15 octombrie vor fi deviate in plus si urmatoarele mijloace de transport in comun:

Tramvaiul 405 va fi suspendat in toate zilele de joi si vineri, deoarece se suprapune cu ruta modificata a autobuzului 32.

Autobuzul 18 va merge prin pasajul Unirii si nu pe traseul lui obisnuit pe deasupra pasajului. De asemenea statia de deasupra pasajului va fi anulata in aceasta perioada, fara reinfiintarea unei alte statii alternative.

Autobuzul 32 merge pe Strada Traian pana la Piata Europei dupa care vireaza la stanga pe Bulevardul Independentei, practic renuntandu-se la ultimele doua statii care se afla la marginea estica a Pietei Memorandumului.

Troleibuzul 899 va merge pe ruta Calea Calarasilor – Bulevardul Aviatorilor.

Troleibuzul 999 va merge pana la Piata Catedralei, cu intoarcere pe traseul Calea Feroviarilor – Strada Paris, dupa care reintra pe traseul normal. Trebuie mentionat ca aceasta linie de troleibuz va circula pana la orele 16:00 in zilele lucratoare, iar sambata si duminica va circula doar pana la orele 14:00.

Incepand cu data de 16 octombrie, toate mijloacele de transport in comun vor reveni pe traseele lor de baza. Urmatoarea informare cu privire la circulatia modificata a mijloacelor de transport in comun ne va fi comunicata pe data de 31 octombrie, pentru a pregati manifestatiile prilejuite de Festivalul Nucii, care va incepe pe data de 1 noiembrie.

Imediat ce primim informarea o vom publica aici pentru toti cititorii nostri. Programul de circulatie pe perioada desfasurarii Festivalului Nucii este chiar mai important a fi cunoscut de cetateni, cu atat mai mult cu cat circulatia rutiera cu masinile proprietate personala va fi complet interzisa in tot orasul, iar numarul de autobuze, troleibuze si tramvaie va fi suplimentat pentru a face fata numarului sporit de calatori si turisti.

Leave a Reply