Imi place sa ascult muzica la telefon

Atunci cand ai nevoie de piese originale pentru smartphone-ul tau Apple este recomandat sa apelezi la profesionisti, respectiv la service-uri specializate Apple-iPhone pentru a alege piese de calitate.

Printre produsele de calitate la prestigegsm gasesti casti originale de iphone, indiferent care ar fi modelul tau, 5, 5s, se, 6, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XS, XS Max. Pentru toate produsele achizitionate de pe https://prestigegsm.ro, se ofera garantie de 24 de luni pentru persoane fizice si de 12 luni pentru persoane juridice. Prestige GSM este un service provider de cea mai inalta calitate care va pune mereu nevoile clientului pe primul plan.

Indiferent ca un client va avea nevoie de casti, incarcator, husa sau orice alta piesa iPhone, serviciul Prestige GSM va pune la dispozitia clientului servicii sigure, eficiente si rapide.

Este foarte important pentru a pastra performantele smartphone-ului tau sa folosesti doar piese originale. Castile originale iPhone sunt ideale pentru redarea muzicii sau a altor sunete rulate in iOS. Fata de produsele contrafacute, cele originale contin o telecomanda atasata firului prin care sunt transmise suntele, si in plus, telecomanda are posibilitatea de a reda o gama variata de functii.  Printre acestea merita sa amintim:

  • in cazul in care ruleaza o melodie in aplicatia Music si apasati pe telecomanda in sectiunea centrala veti opri rularea melodiei, iar la o a doua apasare o veti reporni.
  • tot in aplicatia Music daca ruleaza o melodie si apasati de doua ori pe telecomanda in sectiunea centrala, tinand degetul pe telecomanda dupa a doua apasare, veti efectua o derulare rapida. Repetand acelasi gest, dar de 3 ori, veti efectua un rewind
  • in cazul in care aveti deschis un apel si primiti un al doilea si apasati de doua ori pe telecomanda in sectiunea centrala veti accepta cel de-al doilea apel. Daca veti tine apasat pe sectiunea centrala timp de 2 secunde veti inchide acel apel.
  • prin apasarea butonului Volume Up in interiorul aplicatiei Camera veti inregistra o poza.
  • tinand degetul apasat pe sectiunea centrala de pe telecomanda veti activa Siri pe iPhone 4S si iPhone 5, sau Voice Control pe iPhone-urile vechi.
  • daca veti apasa de doua ori pe sectiunea centrala de pe telecomanda veti trece la urmatoarea melodie care ruleaza in aplicatia Music, iar o apasare tripla va rula melodia anterioara.
  • apasand o data sectiunea centrala de pe telecomanda puteti accepta sau inchide un apel.
  • in timpul apelarii, daca veti tine degetul apasat cateva secunde pe sectiunea centrala de pe telecomanda veti inchide acel apel.

Leave a Reply