Iata cu ce sa dezinfectezi orice obiect

Bacteriile sunt peste tot in jurul nostru si se inmultesc in cazurile de gripa sau viroze, in momentul in care caile respiratorii sunt expuse in mod direct microorganismelor din aerul respirat. Astfel, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor este nevoie de o igiena stricta care sa includa dezinfectarea frecventa a suprafetelor cu care intram in contact.

Este esential sa intelegem ca a curata locuinta inseamna sa indepartam germenii, murdaria si impuritatile de pe suprafete, insa, acest proces nu omoara germenii, ci ii indeparteaza, le reduc numarul si creste riscul de a raspandi infectia.

A dezinfecta locuinta inseamna a utiliza substante chimice pentru uciderea germenilor de pe suprafete. Acest proces nu curata neaparat suprafetele murdare, dar prin uciderea germenilor de pe suprafetele deja curatate, putem reduce foarte mult riscul de a raspandi infectia.

Suntem cu totii incurajati sa curatam suprafetele obiectelor pe care le atingem frecvent in locuinta precum mese, clante, manere de usi, dulapuri, manerele altor obiecte de uz casnic precum fierbatoare de cafea, prize, intrerupatoare de lumina, birouri, toalete, robinete, chiuvete. Toate acestea trebuie curatate cu ajutorul solutiilor de uz casnic si al solutiilor dezinfectante puternice, care sunt adecvate pentru suprafete, respectand instructiunile de pe etichete. Etichetele contin instructiuni pentru utilizarea sigura si eficienta a produsului de curatare, inclusiv masurile de precautie pe care trebuie sa le respectam cand utilizam produsul, respectiv purtarea manusilor si asigurarea unei ventilatii bune in camera in timpul curatarii.

O recomandare in acest sens vine din partea MedAZ pentru Klintesiv dezinfectant pentru suprafete, ce trebuie utilizat conform instructiunilor de pe eticheta.

Mai mult decat atat, pe langa suprafetele din casa este foarte important sa dezinfectam si celelalte suprafete cu care intram in fiecare zi in contact la birou sau in masina. Este important sa ne stergem biroul in fiecare zi inainte de a ne incepe activitatea. De asemenea este important sa nu uitam sa dezinfectam tastatura calculatorului si alte obiecte din jur pe care le folosim in mod frecvent. Este important sa folosim o solutie dezinfectanta sau Klintesiv gel dezinfectant.

In alta ordine de idei, trebuie sa ne dezinfectam si obiectele din masina pe care le folosim cel mai des. Cu alte cuvinte trebuie sa ne concentram toate atentia asupra obiectelor frecvent atinse. Doar astfel putem evita raspandirea bacteriilor si sa oprim transmiterea infectiei.

Pentru ca toate acestea sa fie posibile si sa ai siguranta unui mediu curat, lipsit de bacterii este important sa ai alaturi un partener de incredere, care pune calitatea pe primul plan asa cum este MedAZ. Si mai mult de atat, firma s-a gandit sa vina in sprijinul clientilor cat mai mult si de aceea, in functie de nevoi, fiecare client poate apela la consultanta gratuita din partea specialistilor MedZ.

Pentru ca sanatatea dumneavoastra este importanta pentru noi va asteptam pe www.medaz.ro!

Leave a Reply