Elimina herpesul fara nicio problema

Primavara este anotimpul din an cand organismul uman este supus stresului de a se adapta la diferentele mari de temperatura, astfel scade imunitatea, apare herpesul bucal si va fi nevoie de plasturi pentru herpes.

Avand in vedere ca de multe ori se manifesta pe fondul unei gripe, herpesurile mai poarta denumirea si de rani de raceala. Un risc crescut pentru aparitia herpesului bucal il prezinta persoanele cu sistem imunitar scazut sau acesta poate aparea in urma unor boli grave, cum ar fi pneumonia.

Herpesul bucal se manifesta prin simptome cum ar fi senzatia de tensiune, furnicaturi sau mancarime. Dupa cateva ore, apar veziculele infectioase, pline cu un lichid care poate persista cateva zile, apoi se sparg, se usuca si formeaza cruste subtiri de culoare galbuie.

Pe de alta parte, herpesul bucal poate recidiva, iar printre cele mai frecvente cauze care duc la recidiva se numara scaderea sistemului imunitar, lezarea unei regiuni nervoase, expunerea prelungita la radiatiile solare, iritarea mecanica (tratamentul stomatologic), febra, raceala, gripa, stresul, fluctuatiile de temperatura, igiena deficitara, alimentatia necorespunzatoare, modificarile hormonale.

Herpesul bucal este o boala infectioasa cauzata de virusul herpes simplex de tip 1, iar prima contaminare are loc in copilarie. Infectia se transmite prin contact direct cu saliva sau cu leziuni precum taieturi, fisuri de pe buzele unei persoane bolnave.

Tratamentul herpesului bucal presupune sa actionam la timp, imediat cum apar primele simptome, primele senzatii de furnicaturi. Lasat netratat, herpesul se vindeca mai greu. Chiar daca pare ca este ceva banal, herpesul se poate agrava si se poate extinde pe restul pielii, la ochi, plamani, ficat sau creier.

Daca vom aplica tratamentul la timp si vom evita factorii de mediu favorizanti, dar si factorii care afecteaza imunitatea, durata bolii poate fi redusa foarte mult.

Pentru a fi tratat cat mai repede, herpesul bucal poate fi tratat cu plasturi. Totodata e bine de stiut ca atunci cand aveti nevoie de tratament sa cautati informatii despre distribuitori autorizati de plasturi pentru herpes. O recomandare in acest sens o reprezinta distribuitorul de consumabile MLM Medical.

Beneficiile MLM Medical aduse pietei din Romania sunt calitatea produselor, profesionalismul de care da dovada intreaga echipa in procesarea comenzilor si accesul facil la categoria de produse. Toate produsele de care aveti nevoie de la MLM Medical le puteti comanda la domiciliu prin intermediul magazinului online si vor fi livrate prin curier rapid. Pentru mai multe detalii despre ofertele MLM Medical, accesati www.mlm-medical.ro. Mai mult ca sigur ca aici veti gasi tot ce ai nevoie, iar gama de produse este disponibila la cele mai rezonabile preturi din domeniu.

Va asteptam la MLM Medical unde calitatea produselor isi va pune amprenta asupra sanatatii dumneavoastra! Accesati MLM Medical si veti gasi tot ceea ce aveti nevoie!

Leave a Reply