Dispozitivul care te ajuta sa respiri mai bine

Poluarea este unul dintre cei mai mari dusmani ai sistemului nostru respirator, insa, din fericire, exista un dispozitiv care poate combate efectele negative ale acesteia si de care ne putem bucura in orice spatiu inchis. Un inhalator cu aerosoli chiar poate face minuni, astfel ca merita sa afli mai multe despre acesta pentru a vedea care sunt principalele sale beneficii.

Eficienta maxima

Acesta este un dispozitiv atestat medical care se foloseste de o tehnologie inovatoare prin care se obtin aerosoli salini. Asigura emisia continua si controlata a unei cantiati concentrate de aerosoli salini de dimensiuni reduse, intre 0.3 si 5 microni, care ajung pana in profunzimea aparatului respirator pentru ca eficienta sa fie maxima.

Pentru mai multe probleme ale aparatului respirator

Inhalatorul SaltMed este ideal datorita faptului ca previne si trateaza gripa, raceala, dar si alte afectiuni comune la nivelul aparatului respirator. In plus, reduce sensibilitatea in fata alergenilor, favorizeaza cresterea imunitatii, astfel incat persoanele aflate in categoriile de risc sa nu se reimbolnaveasca, fie ca vorbim de copii, batrani, bolnavi cronici sau fumatori. Mai mult, acest dispozitiv vindeca tusea persistenta, amelioreaza durerea cauzata de probleme precum amigdalite sau sinuzite si este foarte eficient. Pe scurt, simpla folosire a sa pentru o singura ora este echivalentul petrecerii unei zile intregi intr-o salina. Trebuie sa avem in vedere si faptul ca este 100% natural, nu prezinta efecte adverse si poate fi folosit de persoane de toate varstele, chiar si in cazul nou nascutilor. Mai mult, se poate folosi in orice context si nu interactioneaza cu nici una dintre activitatile noastre zilnice, fiind recomandat inclusiv persoanelor care tin regim fara sare.

Aerul salin favorizeaza activitatea eliminarii secretiilor sistemului respirator prin eliberarea traseelor respiratorii si ajuta la reducerea inflamatiilor pentru ca sistemul respirator sa functioneze cat mai bine. Important este faptul ca un inhalator cu aerosoli nu are rolul de actiona in fata unei boli ca un medicament, ci ajuta aparat respirator sa functioneze mai bine. Asadar, dispozitivul medical are efecte rapide, precum eliminarea masiva a secretiilor inca din primele zile in cazul celor cu sinuzita, o calmare rapida a crizelor de astm, dar si diminuarea crizelor alergice si tinerea la distanta a infectiilor la nivelul aparatului respirator.

Inhalatorul SaltMed se remarca si prin efectele igienice ambientale, precum retinerea prafului, eliminarea fumului de tigara si a mirosurilor neplacute, alaturi de imbunatatirea aerului care devine placut de respirat.

Calitatea este certificata

Dispozitivul este certificat medical CE clasa a II-a cu certificator „Bureau Veritas din Italia” care este considerata cea mai stricta certificare pentru oricare dintre aparatele SALIN. S-a apelat la Italia pentru dobandirea unui asemenea certificat pentru simplul fapt ca in Romania nu exista un asemenea organism de certificare.

Leave a Reply