Descopera avantajele narghilelelor electronice

Fumatul este unul dintre cele mai practicate si apreciate vicii, dar cu toate astea si cel mai daunator. De aceea, la Voore iti propunem o varianta mult mai putin toxica care iti va permite in continuare sa te bucuri de aceasta practica. Cu narghileaua electronica elimini riscul, nu obiceiul: https://www.voore.ro/narghilea-electronica-cu-si-fara-nicotina-vaping-in-2021.

Care este diferenta dintre o narghilea electronica si  tigara clasica?

Cea mai importanta distinctie se concretizeaza in impactul direct pe care il are asupra sanatatii. Variantele electronice sunt o alternativa mai putin nociva, data fiind compozitia lichidului. Sunt eliminate majoritatea substantelor periculoase si inlocuite cu unele mai putin daunatoare. De asemenea, faptul ca fumul este inlocuit cu abur reprezinta un aspect deloc de neglijat. Acesta are un impact mult mai redus asupra plamanilor si a intregului sistem respirator.

Nu in ultimul rand, te bucuri de avantajul de a o putea utiliza oriunde si oricand, fara limite. Nu are contraindicatii spre a fi utilizata in spatii inchise, deoarece nu prezinta niciun grad de pericol. In plus, vaporii eliminati se disperseaza rapid, fara sa cauzeze disconfort celor din jur. Nu produce mirosuri neplacute si nu se impregneaza in haine sau in piele.

Alege varianta cu sau fara nicotina

Daca ai fost fumator activ pentru multi ani si ai dezvoltat o dependenta de nicotina, la Voore gasesti narghilele electronice care sa inlocuiasca cu succes tigara clasica. Faci o alegere mai buna pentru sanatatea ta si in acelasi timp ai posibilitatea sa scapi de aceasta problema. Principiul este foarte simplu. Stii deja ca intreruperea brusca a administrarii vine cu efecte adverse de mare intensitate si nu este o solutie pe termen lung. De aceea, indicat este sa ajustezi treptat cantitatea pana cand organismul tau se obisnuieste si nu va mai simti nevoia sa consume nicotina. Deci trecerea la o narghilea electronica poate reprezenta un pas decisiv in eliminarea dependentei.

Pe de alta parte, daca practici vapatul ocazional, doar ca metoda de relaxare sau socializare, varianta fara nicotina este cea ideala. Iti permite sa te bucuri de efectele pozitive pe care le are aceasta practica asupra starii tale de spirit, fara efecte negative asociate.

Ai la dispozitie o selectie vasta de arome

La Voore poti experimenta o alta senzatie in fiecare zi. Pe site vei descoperi o gama foarte diversificata de arome care mai de care mai deosebite. Fructe, deserturi, menta, variante exotice sau orientale, subtile sau intense, pe toate le ei putea incerca oricand iti doresti. Te vei putea transpune in alt univers de fiecare data cand utilizezi narghileaua ta electronica.

Cele mai bune preturi le gasesti la Voore

Desi poate parea o investitie destul de mare in prima instanta, odata cu aceasta achizitie vei vedea cum bugetul tau nu va mai fi la fel de afectat. Investitia se va amortiza doar in cateva luni, dupa care nu va trebui decat sa achizitionezi doar lichidul. Este mult mai putin costisitor decat fumatul clasic, un singur rezervor asigurandu-ti o perioada de vapare mult mai lunga decat un clasic pachet de tigari.

Cumpara chiar acum online sau din magazinele noastre fizice

Ne dorim sa fim la dispozitia ta ori de cate ori ai nevoie. Magazinele fizice sunt solutia ideala prin care poti interactiona direct cu universul Voore si a experimenta senzatiile unice. Cu toate acestea, nu reprezinta o problema pentru cei care nu sunt din orasele in care noi activam. Am consolidat si un shop online unde vei gasi toate produsele noastre, detaliate si bine puse in valoare. Vei putea plasa o comanda la orice ora si va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil.

Leave a Reply