Cele mai Scumpe Genți din Lume: O Privire asupra Luxului

Gențile reprezintă mai mult decât un simplu accesoriu pentru multe persoane; ele sunt simboluri ale statutului, opere de artă portabile și, în cazul celor mai exclusiviste și scumpe exemplare, o demonstrație de lux extrem. Iată o listă a celor mai scumpe genți vândute vreodată, evidențiind materialele de lux, designul inovator și poveștile fascinante din spatele prețurilor lor astronomice.

Hermès Birkin Bag realizată de Ginza Tanaka – $1.9 milioane

Această variantă a celebrei genți Birkin, creată de casa de modă Hermès în colaborare cu designerul japonez Ginza Tanaka, este o capodoperă de lux și funcționalitate. Confecționată din platină și împodobită cu peste 2.000 de diamante, această geantă include și un diamant pear-shaped de 8 carate care poate fi detașat și purtat ca broșă. Designul unic și materialele prețioase justifică prețul astronomic.

The Mouawad 1001 Nights Diamond Purse – $3.8 milioane

Considerată cea mai scumpă geantă din lume de către Cartea Recordurilor Guinness, această poșetă este confecționată manual din aur de 18 carate și este încrustată cu 4.517 diamante (105 diamante galbene, 56 de diamante roz și 4.356 de diamante incolore), totalizând 381.92 carate. Designul său inspirat din poveștile “O mie și una de nopți” și măiestria extraordinară fac din această geantă o piesă de colecție rară.

Hermès Kelly Rose Gold – Circa $2 milioane

Creată de Hermès în colaborare cu designerul Pierre Hardy, această geantă unică este mai mult o bijuterie decât un accesoriu de zi cu zi. Fabricată integral din aur roz solid, această versiune a legendarului model Kelly este decorată cu sute de diamante, transformând-o într-un obiect de colecție exclusivist și extrem de prețios.

The Chanel “Diamond Forever” Classic Bag – $261.000

Această versiune strălucitoare a clasicei genți Chanel este confecționată din piele de aligator și accesorizată cu 334 de diamante, totalizând 3.56 carate, montate pe lanțurile și pe închizătoarea din aur alb de 18 carate. Limitată la doar 13 exemplare în întreaga lume, raritatea sa contribuie la valoarea exorbitantă.

The Lana Marks Cleopatra Clutch – Până la $400.000

Lana Marks produce anual o singură geantă Cleopatra Clutch pentru Festivalul de Film de la Cannes, fiecare variind în design și materiale. Una dintre cele mai renumite versiuni a fost purtată de actrița și cântăreața chineză Li Bingbing, confecționată din piele de aligator alb și împodobită cu 1.600 de diamante albe și negre, totalizând 40 de carate, cu închizătoarea din platină și diamant.

Nu trebuie sa iti permiti cele mai scumpe genti de umar din lume pentru a cumpara de la Joolar, asa ca acceseaza site-ul chiar acum si descopera cateva modele care s-ar putea sa te cucereasca de la prima vedere.