Cei mai buni plasturi pe care te poti baza

Cele mai multe plagi cronice ajung sa fie plagi complicate cu infectii, o parte din pacienti au si alte comorbiditati care au dus la reducerea rezistentei la actiunea diferitelor microorganisme, iar tratamentul cu antibiotic ajunge sa fie de cele mai multe ori insuficient, astfel ca se recomanda tratamente alternative de tratament local antimicrobian asa cum sunt pansamentele hidroactive.

Rana este o lipsa de tesut, iar o rana usoara precum o taietura, o julitura sau o arsura se vindeca de cele mai multe ori in cateva saptamani. Acest lucru este posibil pentru cele mai multe tipuri de rani, datorita capacitatii de regenerare a tesuturilor.

Insa, exista si rani care nu se vindeca in cateva saptamani, iar acestea sunt considerate rani cronice. Ranile cronice apar dintr-o varietate de cauze, printre cele mai comune sunt problemele circulatorii, diabet sau infectii. Cei mai frecventi factori care duc la o vindecare greoaie sau intarziata a ranii se regaseste diabetul, bolile cardiace, circulatia sangvina deficitara, imobilizarea prelungita, infectiile, fumatul, varsta inaintata.

Pentru astfel de rani, MLM Medical ofera pansamente hidroactive care, la recomandarea medicului specialist pot fi incluse in tratamentul pacientului  pentru a  spori cu mult confortul pacientului. Pansamentele hidroactive creeaza un mediu echilibrat, favorabil regenerarii tesutului si inchiderii ranii. Mai mult decat atat, pansamentele hidroactive nu contin substante medicamentoase si nu provoaca alergii, actiunea lor bazandu-se pe principii fizice, proprii structurii si materialul din compozitie.

Pacientii care opteaza pentru pansamente hidroactive pentru rani cronice vor putea observa ca mediul se va pastra umed, dar in echilibru si in acelasi timp favorizeaza regenerarea tesutului.

Astfel, prin pansamentele hidroactive, o rana cronica care a fost tratata fara succes ani de zile prin metode traditionale, se va putea vindeca in cateva luni, 3-4 luni.

Pe langa ranile cronice, ranile acute, precum o taietura, o julitura sau o arsura se vor putea vindeca mai repede, in 2-4 saptamani.

Asadar, metoda de tratament cu pansamente hidroactive de la MLM Medical se adreseaza unui numar mare de pacienti. Aceasta este o metoda de tratament mult mai eficienta si care nu presupune spitalizarea pacientului, dar este indicata monitorizarea de catre medicul specialist.

Pe langa eficienta medicamentoasa, pansamentele hidroactive sunt mult mai eficiente decat metodele traditionale de tratament ale ranilor cronice,  din punct de vedere al costurilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu necesita schimbarea pansamentului in fiecare zi.

Pe de alta parte, sunt mult mai eficiente si pentru ca in momentul in care se schimba, procedura nu mai este la fel de dureroasa ca in cazul clasicelor pansamente.

In concluzie, ai toate motivele sa folosesti pansamente hidroactive distribuite de MLM Medical. Aici vei gasi intotdeauna un specialist gata sa-ti onoreze comanda cu profesionalism si seriozitate.

Pentru ca sanatatea ta este cea mai importanta pentru noi te asteptam pe https://shop.mlm-medical.ro/

Leave a Reply