Calitate, performanta si durata de viata mare a motorului. Cum?

GPL-ul asigura o functionare mai lina  a motoarelor autoturismelor datorita indicelui octanic ridicat. Zgomotul redus al motorului ofera soferilor si pasagerilor mai multa linisite si, in plus, este ecologic. Spre deosebire de alti combustibili, nu sunt necesari aditivi pentru a asigura o calitate inalta. Este mai bun decat benzina, ceea ce duce la o combustie imbunatatita, mai putine batai de cap. Prelungeste durata de viata a motorului, deoarece nu exista depuneri de acid si carbon pe partile motorului. Se poate presupune ca durata de viata a motorului vehiculelor cu GPL este de doua ori mai mare. Mai putin carbon inseamna mai putina murdarire a bujiilor, adica mai putina uzura. De asemenea, spre deosebire de motorina, utilizatorii nu trebuie sa-si ajusteze stilul de condus. Pornirea nu mai reprezinta o problema a motorului, iar performanta este aproape identica cu cea a benzinei.

Economii de combustibil si costuri

Cu preturile ridicate ale petrolului si preocuparile legate de aprovizionare la nivel global, soferii iau in considerare modalitati de a-si reduce costurile cu combustibilul. Economisiti pana la 40% din costurile de operare in comparatie cu benzina. GPL-ul este un combustibil fara alterare spre deosebire de benzina sau motorina. Deoarece este un combustibil gazos, nu dilueaza uleiul de motor, prelungind durata de viata a motorului, uleiul va ramane mai curat economisind  timp, bani si filtre de ulei. Nu contine plumb si aditivi, contine foarte putin sulf, deoarece octanul GPL este mai mare decat benzina, deci nu este nevoie sa adaugati aditivi. Bujiile, supapele si pistoanele vor ramane curate pentru mai mult timp. Costurile investitiei pot fi amortizate intr-o perioada scurta de timp prin intermediul kit-urilor disponibile pe https://www.optiuneagpl.ro/

Beneficii pentru mediu

Avantajele aduse mediului de produsele disponibile la optiuneagpl.ro sunt considerabile. GPL-ul este mai curat decat benzina si motorina pentru ca este compus in principal din hidrocarburi simple. Cand se utilizeaza GPL, nu se elibereaza aproape deloc monoxid de carbon si nu se varsa in comparatie cu benzina si motorina, exista mai putini poluanti in gazele de esapament. Motorul merge mai lin si nu exista nicio modificare a zgomotului sau vibratiilor masinii.

Siguranta utilizarii GPL

Unul dintre cei mai mari producatori de top la care aveti acces pe site-ul nostru este Autogas care are un record excelent de siguranta la nivel mondial, atat in ceea ce priveste stocarea, transportul si utilizarea. A fost supus unor teste extinse de siguranta pentru utilizare. In concluzie este mai sigur decat benzina datorita rezervorului de combustibil mai puternic, mai rezistent la deteriorarea impactului. De asemenea, electrovalva electronica nu se declanseaza la impact. Acest lucru permite combustibilului sa ajunga prin circuit pana la motor. Toate rezervoarele sunt echipate cu supape de siguranta.

Daca va numarati printre cei care cauta alternative mai ieftine la benzina si motorina, optiuneagpl.ro  este o solutie extrem de viabila si usor disponibila pentru vehiculul dumneavoastra.

Leave a Reply