Acest tip de tamplarie e foarte fiabil

In contextul in care domeniul constructiilor se afla intr-o continua dezvoltare la noi in tara, e de la sine inteles ca periodic apar solutii care sa fie mai eficiente si sa le inlocuieasca pe cele invechite. Astfel, merita sa vorbim despre avantajele tamplariei din aluminiu care o poate inlocui cu succes pe cea din lemn, iar aici ai nimerit in locul potrivit. Despre aluminiu se poate spune ca e folosit in domeniul constructiilor de aproape 90 de ani, jucand mai multe roluri in tot acest timp, iar astazi e disponibil in cea mai buna versiune a sa.

O lunga durata de viata

In primul rand, spre deosebire de alte tipuri de tamplarie, cea din aluminiu promite cea mai mare durata de viata, astfel ca aceasta se poate prezenta in conditii optime chiar si mai bine de un secol, fara sa isi piarda din performante si fara sa se degradeze. In acelasi timp, aluminiul este un material usor de reciclat, motiv pentru care un mare avantaj in conditiile in care poluarea afecteaza inteaga lume si constant se cauta diferite solutii pentru combaterea acestui fenomen.

Cea mai buna izolare

Foarte important este capitolul izolare termica si fonica, iar tamplaria din aluminiu sta foarte bine, in timp ce performantele sunt satisfacatoare. Cu alte cuvinte, nu va fi nevoie de un efort financiar important in timpul iernii pentru incalzirea unui spatiu si nici vara pentru racirea acestuia, pe cand zgometele deranjante vor fi tinute la distanta, motiv pentru care merita sa iei in calcul aceasta posibilitate.

Solutie moderna

Tamplaria din aluminiu este vazuta ca o solutie foarte moderna si care, de altfel, este si eco, iar datorita faptului ca se poate recicla cu usurinta si datorita unei lungi durate de viata, se protejeaza mediul inconjurator.

Optiuni de personalizare

Trebuie avut in vedere si faptul ca exista nenumarate posibilitati de personalizare, astfel incat sa fie indeplinite cerintele impuse de catre toti clientii. Tamplaria din aluminiu se poate adapta in diferite moduri si e intalnita mai ales in cazul centrelor comerciale si zgaraie norilor, dar poate reprezenta o solutie potrivita chiar si in situatia celor mai moderne locuinte.

Un mare plus

Conteaza si faptul ca aluminiul nu intretine focul, asa ca in cazul unui incendiu va favoriza stingerea focului, astfel ca este potrivit in mai multe conditii, atat in cadrul cladirilor de birouri, cat si al centrelor comerciale.

Nu costa mult

Nu in ultimul rand, apeland la DHN vei putea observa ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricine isi permite sa opteze pentru tamplaria din aluminiu atunci cand se ajunge la acest pas in cadrul renovarii sau constructiei unei cladiri.

Leave a Reply