Descopera beneficiile aduse de acest curs

Cu totii stim ca avem posibilitatea de a ne dezvolta in nenumarate moduri, trebuie doar sa dam peste cele care sunt mai potrivite pentru noi. Atat timp cat suntem interesati de dezvoltare personala stim ca ne putem baza pe Brightway® in conditiile in care aici sunt disponibile mai multe solutii foarte eficiente cu ajutorul carora ne apropiem de performantele dorite. Asadar, inscrie-te la acest curs de PCM (Process Communication Model®) si vezi care sunt principalele beneficii care te asteapta.

Acest concept, PCM, nu reprezinta o noutate, ci este foarte cunoscut pentru toti cei din domeniu. Vorbim despre un tip de metodologie utilizat pentru analizarea personalitatii. Sistemul a fost conceput de catre Taibi Kahler, iar cercetarea s-a desfasurat pe o lunga perioada de timp, de peste 40 de ani. In aceasta perioada s-au adunat informatii si date pe baza carora se pot alcatui peste un milion de profiluri. De asemenea, sunt utilizate mai multe instrumente practice care fac referire direct la interactiunea cu omul pentru a putea determina in cel mai scurt timp trasaturile unei persoane, nevoile din punct de vedere psihologic ale acesteia, cum se comporta in situatii stresante, care sunt factorii motivationali si nu numai.

Subiectul este foarte amplu, iar un asemenea trening este dedicat tuturor celor care isi dores sa se conecteze mai bine cu oamenii din jur. In acest sens sunt invatate multe tehnici de comunicare, ceea ce este util in orice context, iar prin intermediul acestora celelalte persoane pot fi mai usor de motivat. Totodata, se dobandesc si diferite notiuni care fac referire la persuasiune, iar acestea sunt necesare in fiecare relatie de business.

Probabil ca multi se gandesc acum cui ii este dedicat cursul de PCM propus de Brightway®. Acesta este ideal nu numai pentru persoanele atrase de psihologia omului, ci si pentru cei care sunt fascinati de modurile in care putem comunica. Sunt multe castiguri in urma unui asemenea curs, atat pe plan profesional, cat si personal. Cu totii putem deveni vanzatori mai buni, putem comunica mai bine cu ceilalti, dobandim abilitati de lider si nu numai.

Printre avantajele aduse la nivel de organizatie putem aminti de abilitatea acesteia de a se adapta la fiecare context, astfel incat mesajele si comunicatele sa fie transmise asa cum se cuvine. Acestea invata si cum sa recruteze cele mai bune persoane pentru ocuparea posturilor vacante, astfel incat sa se ajunga la cresterea eficientei si performantelor. Sa nu uitam nici de cresterea nivelului de motivare, ceea ce ar trebui sa fie o prioritate intotdeauna. Cu toate acestea si nu numai ne ajuta cursurile organizate de Brightway®, astfel ca toti cei interesati se pot inscrie pentru a se dezvolta si pentru a ajunge la nivelul urmator.

Leave a Reply