admin
Silviu Silaghi

Radna, 15 iulie 2007

06/05/07

31 Mai Ziua Mondiala Antifumat


    Pe Ştrandul Neptun în data de 31 Mai au fost organizate o serie de acţiuni în scopul de a promova antifumatul în Arad. Într-una dintre acţiunile desfaşurate au fost implicaţi şi membrii Asociatie Turiştilor Montani împreuna cu Asociaţia Antidrog şi Crucea Roşie, aceştia au organizat un concurs sportiv de căţărare pe lăzi în care s-au acordat şi câteva mici premii. 

Căţărarea pe lăzi de bere este o activitate destul de distractivă şi care poate să-ţi trezească apetitul pentru escaladă.

    Au fost puse în dotare trei locuri de cocoţat, unul cu asigurare la o macara, iar celelalte două locuri cu asigurare la pom, unde a putut să se caţere oricine a dorit să încerce astfel de sport.

    Concursul a constat în a te căţăra pe cât mai multe lăzi pe care ţi le şi clădezi singur. Ceea ce ai nevoie la un astfel de concurs este echilibrul şi puterea de concentrare.

    Cei care au reuşit să treacă de 10 lăzi clădite şi căţărate au primit o diplomă, celor care au reuşit să facă mai mult de 15 lăzi li s-a acordat un mic premiu, iar norocoşii fiind cei care au facut peste 25 de lăzi primind o caraba ca premiu.

    Acest concurs a fost “descoperit” de arădeni în anul 2004 unde a fost înregistrat un record de 32 de lăzi de către Gabi Nagy, iar anul acesta nu a putut fi doborât acest record, dar s-a înregistrat totuşi un record al zilei , acesta fiind de 27 de lăzi, clădite de Aurel Sălăşan.

    Pe lîngă asta, membrii asociaţiei Antidrog au împărţit bomboane în schimbul ţigărilor pe care de altfel le-au aruncat.

    Toată distracţia a sfârşit pe la ora 10 seara când toată lumea a plecat împăcată cu un premiu, o diplomă sau doar cu amintirea că au văzut un spectacol frumos de ziua mondială Antifumat.

 

                                                                                                                         Cozma Andrada
Stiri11/13/08
A survenit o modificare din motive tehnice. Adunarea se amana cu o
saptamana pana in 25 nov. ora 19


10/23/08
In data de 18 nov 2008 ora 19:00 la sediul ATM ARAD va avea loc Adunarea Generala.


10/16/07
ATM Arad, invitata de CS Alternative TM a participat in perioada 11-14 octtombrie la Tirgul de Fitness si Freetime.


06/05/07

    Pe Ştrandul Neptun în data de 31 Mai au fost organizate o serie de acţiuni în scopul de a promova antifumatul în Arad. Într-una dintre acţiunile desfaşurate au fost implicaţi şi membrii Asociatie Turiştilor Montani împreuna cu Asociaţia Antidrog şi Crucea Roşie, aceştia au organizat un concurs sportiv de căţărare pe lăzi în care s-au acordat şi câteva mici premii. 05/30/07
Torok Zsolt  membru al sectiei de alpinism si escalada " Phoenix " din cadrul  Asociatiei Turistilor Montani Arad va invita la prezentarea expeditiei -Cho Oyu 2006 - cu titlul " CU OCHII MARI IN HIMALAYA "


05/21/07

Joi 31 mai 2007 e Ziua Mondiala fara Tutun. Pentru promovarea acestei zile, Asociatia Turistilo Montani Arda, impreuna cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Arad, organizeaza un concurs de catarat pe lazi de bere, in incinta Strandul Neptun din Arad. Va asteptam cu drag, incepand cu ora 16:00.03/05/07
Datorita unor suprapuneri cu alte activitai si lipasa de locuri, alpiniada se amina pe weekend-ul 17-18 martie, anunta organizatorul.


12/21/06

Asociatia Turistilor Montani Arad va ureaza La Multi Ani, si un an mai bun ca cel ce a trecut.

 

784 vizite